Haberler

Famous Cup Yelken Yarışları Sona Erdi

Famous Cup Yelken Yarışları sona erdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 11'incisi düzenlenen Vodafone Red Famous Cup, ikinci gün yarışları ile sona erdi.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından Vodafone Red'in katkıları ile Marina Yat Kulüp Bodrum'un düzenlediği Vodafone Red Famous Cup'ın ikinçci gününde de ünlü isimler profesyonel sporcularla birlikte yelken açtı. Yarışlarda 30 tekne kıyasıya mücadele verdi. Yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla yapılan yarışlar, ikinci gün müsabakalarıyla tamamlandı. 30 teknenin 20 ünlü isimle birlikte yelken açtığı yarışların ikinci etabında da kıyasıya bir mücadele yaşandı. Yarışların ikinci etabına yine sanat, spor ve medya camiasının önde gelen isimlerini konuk eden organizasyona Berk Buğra Bahadırlı, Kemal Uçar, Levent Özçelik, Koray Bilici, Burcu Binici, Özlem Kaymaz, Zeynep Mansur, Mehmet Coşkundeniz, Fulya Zenginer, Pelin Akil, Nuri Alço, Zeynep Beşerler, Uğur Kurul, Yonca Evcimik, Bülent Çetinaslan, Billur Kalkavan, Sefa Yamak, Bünyamin Sürmeli, Anıl Altan, Ercan İnan katıldı. Yelkenciler, yarışların ikinci gününde 17 millik Bodrum-Çelebi Adası- Karaada- Bodrum rotasında mücadele etti.

Yarışların birinci etabını IRC 1 kategorisinde Renault Farr Away team Özonur teknesinde yarışan Nasip Gencer ve ekibi, IRC 2 kategorisinde Easy Tiger Vodafone teknesinde yarışan Aytuğ Ürer ve akibi, IRC 3 kategorisinde Matador teknesinde Cüneyt Büyükkuçak ve Yonca Evcimik'in de içinde bulunduğu ekibi, IRC 4 kategorisinde M2 teknesinde Mustafa Tezcan ve ekibi, Destek kategorisinde ise Smyrna Sailing Fıçı teknesinde Zeynep Karadağ ve ekibi birinci tamamladı.

Yelken yarışları, bu akşam Marina Yat Kulüp Jazz Bar'da düzenlenecek ve sunuculuğunu Gani Müjde'nin üstleneceği ödül töreni ile sona erecek. Dereceye giren yarışmacılar, ödüllerini aldıktan sonra Fatih Erkoç ...Zafer Çebi Orkestrasının şarkıları ve müzik ziyafeti ile yarışların yorgunluğunu atacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yonca Evcimik Bodrum Milta Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title