Haberler

Evlerinin Altında 40 Ton Altın Olduğu Söylenen Ailenin Başı Dertte

Güncelleme:

Aydın'da oturdukları evlerinin altında 40 ton altın olduğu iddiasıyla gündeme gelen Ünlü ailesi, artık huzurla uyuyamaz hale geldi. Endişeli aile "Bazı akrabalarımız ve köylülerimiz bizi arayarak, 'Televizyon alır mısın, kredi kartımızın borcunu öder misin'diyorlar" dedi.

Aydın Koçarlı'nın Çeşme mahallesindeki evlerinin altında 40 ton altın olduğu iddia edilen Ünlü ailesi, definecilerin gelip kazı yapmasından korkuyor. Rahat uyuyamayan aile, "Burada altın olup olmadığını devlet kazıp kontrol etsin" dedi.

KÖYLÜLERİN ALAY KONUSU OLDULAR

Aydın'da oturdukları evlerinin altında 40 ton altın olduğu iddiasıyla gündeme gelen Ünlü ailesi, artık huzurla uyuyamaz hale geldi. Haberin çıkmasından sonra definecilerin gelip kazı yapmasından korkan aile, ayrıca akrabalarının ve köylülerin alay konusu oldu.

Evlerinin Altında 40 Ton Altın Olduğu Söylenen Ailenin Başı Dertte!

DEFİNECİLERİN TEKLİFİNDEN ŞÜPHELENDİLER

Aydın'ın Koçarlı ilçesi Çeşme mahallesinde oturan Bayram Ali Ünlü vefat edince oturduğu ev çocuklarına miras kaldı. Asırlar önce dönemin kadısının oturduğu ev, gelini Hayriye Ünlü tarafından kullanılmaya başlandı. Eve 500 bin lira fiyat veren definecilerin teklifi üzerine durumdan şüphelenen Ünlü'nün oğlu Şendil Ünlü, durumu jandarmaya bildirdi.

40 TON ALTIN İDDİASI ALİNİN BAŞINA DERT OLDU

Yapılan ilk incelemede asırlardır adından söz edilen 3 metre uzunluğundaki 'dikilitaş' da evin altındaki ahırda çıktı. İnsan gücüyle hareket ettirilmesi mümkün olmayan taşın altında 40 ton altın olduğu iddiası, Ünlü ailesinin başına dert oldu. Altın iddiasının gündeme geldiği ilk günden itibaren huzursuz olan Ünlü ailesi, yaklaşık bir haftadır uyuyamaz hale geldi. Haberin çıkmasının ardından definecilerin kazı yapmasından korkan aile, ayrıca akraba ve köylülerin adeta alay konusu haline geldi. Altın iddiasının başlarına dert olduğunu kaydeden Hayriye Ünlü, açıklamalarda bulundu.

Evlerinin Altında 40 Ton Altın Olduğu Söylenen Ailenin Başı Dertte!

DEVLETTEN YARDIM İSTEDİLER

Evlerinde altın olmadığını kaydeden Ünlü, "Ahırda onlarca yıldır bu dikilitaş duruyor. Biz evimizde altın olduğunu düşünmüyoruz. Bu dikilitaşın altında ise tünel olduğu konuşuluyor. Altın iddiaları yüzünden definecilerin evimize gelerek kazı yapmasından korkuyoruz. Bazı akrabalarımız ve köylülerimiz bizi arayarak, 'Televizyon alır mısın, kredi kartımızın borcunu öder misin'diyorlar. Devletten yardım istiyoruz. Bir an önce gelip dikilitaşın altını kazsınlar, altın olup olmadığını kontrol etsinler. Bizi şüpheden kurtarsınlar" dedi.

CAMİ İNŞAATINDA ALTIN BULUNMUŞ

Mahalle sakinlerinden 71 yaşındaki Niyazi Bulut ise cami temelinin yapıldığı esnada işçilerin altın bulduğu yönünde köyde söylentiler çıktığını kaydederek, "Mahallemizdeki bu iddiaya göre, caminin inşaatında çalışan işçiler, 7 teneke altın buluyor. Bir tenekesini alıp kaçıyorlar" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Koçarlı Çeşme Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (27)

YILMAZ:

Eğitimsiz cahil toplum yetiştirince böyle insanlar böyle yorumlar oluyor memleketin haline üzülüyorum. Yorumlarınızdan bu teyzeden farkı yok arkadaşlar kusura bakmayın. Yorumlarınızı yaparken daha güzel daha iyi olması lazım diye düşünüyorum. Saygılar. . . .

7
7
yanıtYanıtla
C kurt:

Buradan anca bir nal çivisi çıkar. Bu dayı devlete baş vurmakla güzel bi ketenpeleden yirtmis. Şöyle ki, önce dolandirilacak enayinin evine Haberde görüldüğü gibi fahiş bir fiyat teklif edilir. Sonra bir anda zengin olma hayalinde olan ev sahibine, defineyi çıkartmak için şu gibi bu gibi masraflar için iyi bir tokat atilip g..tundeki donu dahi alınır. Bu iş tam tutacakken herifcoglu devlete başvurarak dolandirilmaktan yirtmis sadece. Geçmiş olsun. Yok illa kaşınma ya devam ederse yorganini dahil kaptiriverir. Bedavaya uyandirayim bari yaziktir

8
1
yanıtYanıtla
altın yükseldi:

altını bozup tl yapın :)

6
0
yanıtYanıtla
...:

akp hazineye devredebilir

2
4
yanıtYanıtla
kadir:

40 ton altın olsa o ev orada olmazdı çoktan götürürlerdi

6
0
yanıtYanıtla
Kadı nın Ruhu:

İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz, oraya ben tam 41 ton altın gömdüm. nereden geldi derseniz hikayesi uzun, padişahımız, köyde hayvancılığı geliştirmem için bana (kadıydım o zamanlar) 50 ton altın gönderdi, 9 tonunu harcadık işte, ekonomik durum sizinkinden daha kötüydü. Geri kalan 41 ton orada yatıyor. Kaç defa muhtarın rüyasın girdim, ama adamın uykusu çok ağır, uyanınca hatırlamıyor.

5
1
yanıtYanıtla
DOST BAŞA,KUZGUN LEŞE....:

Boş muhabbet, bu memlekette ne boş adam var, aklı doğru işe çalışan hiçmi kimse yok be

5
0
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

aslı yok yaylasında bin koyunum var gelmez ayın beşinde muti milyonerim

3
2
yanıtYanıtla
Gözlem:

Eksik söylemişler. . . 40 Ton altın ve 400 ton bakır cevheri var. . Haydi kazın. . Hiç durmayın, yıkın o evi. .

5
0
yanıtYanıtla
gömücü:

cami temelinde bulunan 7 tenekenın 1 tenekesi işçiler kapmış, 6 teneke nolmuş pekü. . .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title