Haberler

Jandarma operasyonunda kaçak tütün ve sahte içki ele geçirildi

Güncelleme:

Eskişehir'de bir şahsın ikametine yapılan operasyonda çok miktarda kaçak tütün, makaron ve sahte içki ele geçirildi.

Eskişehir'de bir şahsın ikametine yapılan operasyonda çok miktarda kaçak tütün, makaron ve sahte içki ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince Odunpazarı İlçesi'ne bağlı Gürpınar Mahallesi'nde ikamet eden bir şahsın çeşitli yerlerden temin ettiği bandrolsüz ve hologramsız kaçak makaronlara kıyılmış tütün doldurarak sigara ürettiği ve piyasadan temin ettiği etil alkolden sahte içki üreterek perakende olarak sattığı öğrenildi. KOM Şube Müdürlüğü ve Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince takibe alınan şahsın kent merkezindeki ve Gürpınar Mahallesi'nde bulunan evlerinde adli makamlardan alınan izinler doğrultusunda arama yapıldı. Yapılan aramalarda; 16 bin 350 adet bandrolsüz, hologramsız ve faturasız makaron, 3 bin 870 adet içi tütün doldurulmuş satışa hazır makaron, 21,5 kilogram kıyılmış kaçak tütün, 500 adet kilitli poşet, 5 litre sahte içki, 5 litre etil alkol, 63 tüp 50 mililitrelik anason kiti, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 50 adet 7,65 milimetre çapında tabanca mermisi ele geçirildi.

Olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla şüpheli E.B. hakkında 'Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet' ve 'Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanuna Muhalefet' suçlarından adli işlem başlatıldı. Ayrıca ruhsatsız av tüfeği bulundurmaktan dolayı bin 285 TL idari para cezası uygulandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Odunpazarı Eskişehir Jandarma 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title