Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Tepebaşı Belediyesi Anneler Halk Oyunları ve Tiyatro Topluluğu, Kartal Belediyesi ile Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin (ESKÜYAD) düzenlediği etkinlikte sahne aldı.

Tepebaşı Belediyesi Anneler Halk Oyunları ve Tiyatro Topluluğu, Kartal Belediyesi ile Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin (ESKÜYAD) düzenlediği etkinlikte sahne aldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte sahne alan Tepebaşı Belediyesi Anneler Halk Oyunları ekibi, çeşitli yörelerden sergilediği halk oyunlarıyla büyük beğeni topladı.

Etkinliğe, CHP Meclis Üyesi Dr. Hüsnü Süslü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ebubekir Taşyürek, Kartal Belediye Başkan Vekili Gülcemal Fidan, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Leman Süheyla Soylu, Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Çoşar, Dernekler Platformu Başkanı Ömer İçmeli, Kartal Cem Evi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş, Güneydoğu Kültürlerini Yaşatma Derneği Başkanı Şükrü Kontuk, Balkanlılar Derneği Başkanı Olcay Özgön, İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Oktay Tepe, Gökçeler Derneği Başkanı Hüseyin Özer, sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri, Eskişehirli iş adamları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Çanakkale Savaşı'nda kadınların yaşadıkları zorlukları anlatan tiyatro oyunu ile başlayan gece, Mustafa Gökçe ve Mithat Körler'in konseriyle devam etti.

Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği'nden Büyükerşen'e ziyaret

Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği Başkanı Ahmet Dündar ve Başkan Danışmanı Fatih Erikli, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret ederek, kent merkezindeki başarılı peyzaj çalışmaları ve tematik parklardan dolayı teşekkür etti.

Birlik Başkanı Ahmet Dündar, ziyarette yaptığı konuşmada, "Özellikle büyükşehirlerde peyzaj çalışmalarında ithal türler kullanarak yüksek meblağlar harcayan belediyelerimiz varken, Eskişehir Büyükşehir Belediyemizin seralarında ve fidanlığında yetiştirdiği bitkiler ile şehre kazandırmasını takdir ediyoruz. Şehirdeki cadde ve bulvarlar bu seralar sayesinde her mevsim farklı, canlı ve güzel görünümlü çiçekler ile donatılıyor. Başkanımız Büyükerşen'e hem Eskişehir'e kattığı güzellikler hem de yerli süs bitkileri üreticilerine ve yerli üretime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükerşen, Eskişehir'in daha da yeşil olması için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Mihalgazi Belediyesi'nden çöp araçlarına dezenfekte

Mihalgazi İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce başlatılan uygulamayla, çöp araçlarına monte edilen basınçlı köpük yıkama ve dezenfekte aracıyla ilaçlama yapıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Zeynep Akgün, yaptığı açıklamada, halk sağlığını ilgilendiren konularda çok hassas davrandıklarını belirterek, özellikle yaz aylarında çöp konteynerlerinde aşırı koku ve sineklere karşı ilaçlama yapıldığını kaydetti.

Akgün, insan sağlığı kadar çevrenin de önemli olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Eskişehir Tepebaşı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title