Haberler

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'den Dünya Engelliler Günü mesajı

Güncelleme:

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükerşen, mesajında, milyonlarca engellinin yaşadığı Türkiye'de engelli vatandaşları sadece bir gün değil, yılın her günü hatırlamanın, anlamanın ve ihtiyaçlarının çözümü için çalışmalar yapmanın bilincinde olduklarını bildirdi.

Bu doğrultuda onlardan gelen istekleri değerlendirerek çalışmalara devam ettiklerini belirten Büyükerşen, şunları kaydetti:

"Engelli vatandaşlarımızın günlük yaşamda yok sayılmaları ayıbına son vererek, onların toplum yaşamı ve çevre ile bütünleşmelerini sağlayıcı düzenlemeler gerçekleştirmek sosyal belediyecilik anlayışımızın temellerinden birini oluşturmaktadır. Kentte gerçekleştirdiğimiz tüm projelere onların da erişimine özen gösteriyoruz. 1999 yılından beri olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımızı sevgiyle kucaklamayı sürdüreceğiz. İnsanlık onuruna yaraşır şekilde, kendine yetebilen ve özgürce yaşayan engelli bireyler için gerekli tüm koşulları sağladığımız, saygı, sevgi ve karşılıklı hoşgörüyü eksik etmediğimiz bir dünya dileğiyle engel tanımayan tüm vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bir ömür diliyorum. Unutmayın en büyük engel sevgisizliktir, bir gün değil her gün sizinleyiz."

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Engelliler Günü Alaaddin Yılmaz Eskişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title