Haberler

Erzurum haber! Erzurum Devlet Tiyatrosunun oyunu Trakya'da sahnelenecek

Güncelleme:

Erzurum haberler... Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü (DT) "Kamyon Tiyatro Projesi" kapsamında, Erzurum Devlet Tiyatrosunun "Dünyanın Eski Zamanlarında" oyununu, Trakya'da sahneleyecek.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü (DT) "Kamyon Tiyatro Projesi" kapsamında, Erzurum Devlet Tiyatrosunun "Dünyanın Eski Zamanlarında" oyununu, Trakya'da sahneleyecek.

DT'den yapılan açıklamaya göre, yaz boyunca "Kamyon Tiyatro Projesiyle" Erzurum Devlet Tiyatrosunun "Dünyanın Eski Zamanlarında", Antalya Devlet Tiyatrosunun "Herkes için Keloğlan", Diyarbakır Devlet Tiyatrosunun "Meg ve Mog" adlı çocuk oyunu ile gençlik oyunu "Zafer Adımları"nı Karadeniz'de sanatseverlerin beğenisine sundu.

Yazarlığını ve rejisörlüğünü Işıl Kasapoğlu'nun yaptığı, Erzurum Devlet Tiyatrosu yapımı "Dünyanın Eski Zamanlarında" oyunu, 21-29 Ağustos arasında Tekirdağ, Kırklareli, Edirne ve ilçelerinde izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Tiyatroları Trakya Bölgesi Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title