Haberler

Son dakika haber: Erzurum'da geleneksel rahvan at yarışları düzenlenecek

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi: Erzurum'da Yakutiye Belediyesinin ev sahipliği ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonunun da katkılarıyla geleneksel rahvan at yarışları düzenlenecek.

Erzurum'da Yakutiye Belediyesinin ev sahipliği ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonunun da katkılarıyla geleneksel rahvan at yarışları düzenlenecek.

Yakutiye ilçesindeki Umudum Rahvan At Yarış Tesisleri'nde 29 Ağustos Pazar günü düzenlenecek yarışlar, baş, baş altı, büyük orta, küçük orta, deste, taze beşli, dörtlü taylar, üçlü taylar, ikili taylar, ithal A ve ithal B kategorilerinde gerçekleştirilecek.

Yarışlarda dereceye giren at binicilerine çeşitli ödüller verilecek.

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, ata sporunun genç kuşaklara tanıtılması ve ata yadigarı olan bu sporun yaşatılması için böyle bir yarışmaya ev sahipliği yaptıklarını kaydetti.

Uçar, Geleneksel Spor Dalları Federasyonunun katkılarıyla böylesine kapsamlı bir organizasyonu gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Yakutiye Belediyesi Yakutiye Erzurum Yaşam Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title