Haberler

Erciyesspor'a Öze Dönüş Önerisi

Mehmet Özdilek'in teknik direktörlükten istifası üzerine bir açıklama yapan Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği, kulübün kendi değerlerine sahip çıkıp özüne dönerek başarı sağlayabileceğini belirtti.

Mehmet Özdilek'in teknik direktörlükten istifası üzerine bir açıklama yapan Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği, kulübün kendi değerlerine sahip çıkıp özüne dönerek başarı sağlayabileceğini belirtti.

Takımı şampiyon yapan değerli Kayserili Mustafa Uğur ve Mustafa Özkeş'in iş başına getirilmesini talep eden dernek yetkilileri, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un sezon içinde 3 teknik direktör değişmesine rağmen istenilen başarıyı hiç bir şekilde yakalayamayadığını hatırlattı. Takımın hızla çöküş sürecine girdiğini öne sürülürken şu görüşleri savunuldu:

"Bu durum biz taraftarları kahretmekte çaresizlik içinde tüm bu olanları gözyaşlarıyla izlemekteyiz. Tek tek ele aldığımız hepsi birer yıldız olan takımımızda arkadaşlık, disiplin ve saygı yok oldu. Bu kötü gidişe çare bulunamaması ve teknik heyet seçimindeki hatalar kulübü bu duruma getirdi. Futbol sonuç oyunudur. Fakat sahada mücadele etmeyen ve aldığı paranın hakkını vermeyen bir oyun anlayışını kabul etmiyoruz. Bu paraları hak ettiklerini düşünüyorlarsa biz bir başka takımın maçını seyrediyoruz demektir. Ya kendi değerimizle bir mucizeye imza atacağız, ya da gelecek yıl için PTT 1'inci Ligi'nin yapılanmasına başlayacağız. Biz bu takımın matematiksek olarak düşmesi kesinleşmediği müddetçe sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceğine inanıyoruz. Bugünkü şartlar için de başka bir alternatif görünmemektedir." - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Mehmet Özdilek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title