Haberler

Engelli Basketbolcular Bursa Yolunda

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Osmangazi ile oynayacağı maç için Bursa'ya gidiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Osmangazi ile oynayacağı maç için Bursa'ya gidiyor. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek hedefleyen engelli basketbolcular, Bursa'yı deplasmanda yenerek Ankara Yenimahalle yenilgisini telafi etmek istiyor.

Geçen hafta lider Ankara Yenimahalle karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen hak etmediği bir yenilgi alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu yenilgiyi Bursa'da telafi etmeye hazırlanıyor.

Takımın gösterdiği mücadeleden memnun olduklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, "Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde maçlar kıran kırana geçiyor. Bizim takımın ilk yılı olmasına rağmen, engelli oyuncularımız çok iyi mücadele ederek formasını giydikleri Büyükşehir Belediyespor'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor. Geçen hafta bu ligin hem deneyimli, hem de lider takımı olan Yenimahalle'ye mağlup oldular. Yenmekte, yenilmekte sporun doğasında var. Ancak takım Yenimahalle maçında çok iyi basketbol oynadı. Sadece şans bizim değil, Yenimahalle'nin yanındaydı. Bu hafta Bursa deplasmanı var. Engelli basketbol takımımızın Bursa'da iyi mücadele ederek galip geleceğine inanıyorum, onlara başarılar diliyorum" değerlendirmesini yaptı.

Göksen, ligde ilk yılları olmalarına rağmen önemli maçlar kazandıklarını ve bundan sonraki süreçte daha iyi bir takım olgusuna kavuşacaklarını kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yenimahalle Osmangazi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title