Haberler

Engelli Basketbolcular Adana'ya Hazırlanıyor

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 4'cü haftasında kendi sahasında oynayacağı Adana Martı Engelliler Kulübü maçına hazırlanıyor.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 4'cü haftasında kendi sahasında oynayacağı Adana Martı Engelliler Kulübü maçına hazırlanıyor.

Hazırlıklarını Kamil Ocak Spor Salonu'nda yapan Mavi Beyazlı takım, günü tek idman ile tamamlıyor. Pazar günü saat 14.00'da oynayacağı Adana Martı Engelliler Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol maçının hazırlıklarını antrenör Erdinç Kılıç nezaretinde sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu maçı kazanarak Ankara Büyükşehir Belediye mağlubiyetini unutturmak istiyor.

Lige iyi başlangıç yaparak deplasmanda Şanlıurfa'yı mağlup eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, daha sonra içeride Pendik ve geçen hafta da deplasmanda Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne mağlup oldu.

Mavi beyazlı takım, bu hafta kendi sahasında Adana Martı Engelliler takımını yenerek haftayı galibiyet ile kapatmak istiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, son iki hafta ligin güçlü takımları ile mücadele verdiklerini belirtti. Pendik ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin güçlü bir kadro yapısının bulunduğunu, buna rağmen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak iyi mücadele verdiklerini kaydetti.

Adana Martı Engelliler ile zorlu bir maça çıkacaklarını, ancak bu maçı mutlak kazanmak istediklerini ifade etti. Göksen, "Kendi saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanıp Adana takımını yenmek istiyoruz. Biz bu sene yeni gelen arkadaşlar ile birlikte daha iyi bir ekip olduk. Bunu ilerleyen haftalarda göstermek istiyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Pendik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title