Haberler

Elon Musk, Tesla'yı fena eleştirdi: Boşa para harcıyor

Güncelleme:

Elon Musk, Tesla fabrikalarının boşa para harcamasından şikayetçi oldu. İki büyük Gigafactory, milyarlarca doları israf ediyor.

Yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen Elon Musk, şimdi de Tesla fabrikaları hakkında bazı eleştirilerde bulundu. Tesla CEO'sunun açıklamasına göre, ABD ve Almanya'da bulunan Gigafactory'lerde birçok sorun yaşanmaya başladı.

Elon Musk: Tesla fabrikalarında milyarlarca dolar 'yanıyor'

Tesla sahipleri tarafından Silikon Vadisi'nde düzenlenen bir buluşmaya katılan Elon Musk, şirket içerisindeki bazı sorunlara değindi. Özellikle Çin'den elektrikli araba bataryaları almakta zorlandıklarını söyleyen Musk, üretim hattının yavaşlamasından şikayet etti.

Hurdalıkta bekleyen Tesla kendi kendine alev aldı!

Tesla CEO'sunun verdiği demece göre, Çin'deki Covid-19 karantinaları batarya ithalatını da negatif etkiliyor. Ayrıca uzun süredir devam eden yarı iletken çip sıkıntısı da hem Berlin hem de Austion Gigafactory'lerin üretim kapasitesini sınırlıyor.

Tesla CEO'su, bir süre önce Berlin de dahil olmak üzere Gigafactory açılışlarını coşkuyla karşıladı ve şirketin büyümesinden memnun olduğunu belirtti. Ancak fabrikaların araba üretemediğine dikkat çeken Musk, iki büyük Gigafactory'nin "çılgınca para kaybettiğini" söyledi.

Elon Musk'ın açıklamasına göre, küresel tedarik zinciri sorunları ve Tesla EV batarya üretimindeki yavaşlık şirketin milyarlarca doları kaybetmesine yol açıyor. Ayrıca Tesla fabrikalarındaki belirsizlik, şirketin uzun vadeli yatırım yapmasını engelliyor.

Hem Berlin hem de Austin fabrikaları şu anda devasa para fırınları haline geldi. Bu Gigafactory'ler şu anda çılgınca para kaybediyor. Şu an üretilen çok daha az sayıda araba yerine çok daha fazla arabayı üretime sokmalıyız.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Elon Musk Berlin CEO Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title