Haberler

Edirne'den kısa kısa

Güncelleme:

Trakya Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği (TRAKDOSK) üyesi özel sporcular, Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen spor kampına katıldı.

Trakya Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği (TRAKDOSK) üyesi özel sporcular, Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen spor kampına katıldı.

Dernekten yapılan açıklamada, özel çocukların spora katılımını ve fırsat eşitliğini arttırmak, özgüvenlerini güçlendirmek amacıyla proje hazırlandığı belirtildi.

Avrupa Birliği Erasmus Spor Programı kapsamında hayata geçirilen SociPORT projesi kapsamında kampa TRAKDOSK üyesi 5 genç ve 5 spor lideri gönüllünün katıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Projenin ilk spor kampı Atina yakınlarındaki Loutraki mevkisindeki bir spor tesisinde yapıldı. Spor kampında 9 kurum, 8 ülkeden spor liderleri ve antrenörleri, özel sporcu adayları ile beraber toplamda 120'ye yakın katılımcı ile 3 gün boyunca çeşitli spor aktiviteleri yapıldı."

Helvacıoğlu, genç sporcuları ziyaret etti

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşanspor'un genç sporcularını ziyaret etti.

Helvacıoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Keşanspor'un U-16 Türkiye Şampiyonası Marmara Bölgesi Eleme Grubu Edirne şampiyonu olduğunu belirtti.

Sporcuların Edirne'yi Marmara Bölge Elemeleri Grubu'nda temsil ettiğini aktaran Helvacıoğlu, "Tekirdağ'da 13 Kasım Stadı'ndaki maçı Keşanspor Yönetim Kurulu Başkanımız Nehir Gergin ile izledik. Sporu sevdiren belediye olarak birlikte çok güzel başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Ortak mücadelemiz gençlerimizin enerjilerini doğru alan olan sporla atması hem hayat hem de sportif başarıları edinmeleri için." ifadelerini kullandı.

Keşan'da "can dostları" için otomatik suluklar konuldu

Keşan ilçesinde sahipsiz hayvanlar için otomatik suluklar konulduğu belirtildi.

Keşan Belediyesinden yapılan açıklamada, ilçedeki 5 noktaya 39 suluk konulduğu ifade edildi. Su odaklarının yaz aylarında can dostlarının su ihtiyacını karşılayacağı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Asri Mezarlık önü, Muammer Aksoy Caddesi, Arı Maya Parkı önü ve Eski Cezaevi arkasındaki parkın köşesine sokak hayvanlarımız için otomatik suluklarımızı yerleştirdik. Şehir şebekesine bağlı olarak çalışan suluklar, su azaldığında otomatik olarak dolum yapıyor. Tüm canlıların yaşam yaşama hakkına büyük önem vererek sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Trakya Bölgesi Yunanistan Edirne Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title