Haberler

Düzelterek Yeniden) - Anadolu Adliyesi'nde Konser...

(düzelterek YENİDEN)

----------------------------

İSTANBUL Anadolu Adalet Sarayı'nda görevli hakim, savcı, yazı işleri müdürü, katip ve adliye çalışanlarından oluşan Türk Halk Müziği Korosu konser verdi.

Anadolu Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kartal Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde adliyede açılan Türk Halk Müziği kursunda eğitim alan 30 adliye personeli, 2 yıllık çalışmanın ardından ilk konserini verdi. Şehit Hakan Kılıç Konferans Salonu'nda, koro şefi Gülcan Koca yönetiminde düzenlenen konsere, Bölge Adliye Mahkemeleri Başkanı Turan Çolakkadı, Adalet Komisyonu Başkanı Hayri Kaynar, Başsavcıvekilleri, hakim ve savcılar ile çok sayıda adliye çalışanı katıldı. 25 Türk Halk Müziği eserinin seslendirildiği konserde, izleyiciler de zaman zaman alkışlarla türkülere eşlik ederek keyifli vakit geçirdi.

"MESLEĞİN STRESİNİ ATABİLMEK ADINA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ"

Konser öncesi kuliste basın mensuplarına açıklama yapan Anadolu Adliyesi Hakimlerinden Selma Sevim, bir yılı aşkın zamandır adliyede oluşturulan grupta çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Çok keyifli bir grubumuz var. Türk Halk Müziği'ni eskiden bu yana çok seviyor ve ilgi duyuyorum. Daha güzel söyleyebilmek, iyi vakit geçirebilmek, mesleğin üzerimize yüklemiş olduğu stresi atabilmek adına düzenli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. Hakim Neveser Irmak da koroya dahil olduğu için mutlu olduğunu ifade etti.

"EĞLENİYORUZ, EĞİTİM ALIYORUZ"

Ceza İşleri'nde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Seval Kılıç da, koro çalışmalarına 4 ay önce katıldığını belirterek, "Kendi aramızda çok eğleniyoruz, eğitim alıyoruz. Aynı ortamda olduğunuz arkadaşlarınızla kaynaşmak, stresimizi atmak ve bunu hep beraber yapınca motivasyonumuzu yükselterek hem kendimize hem de çevremizdeki insanlara daha güzel bir enerji verdiğimizi düşünüyorum" dedi.

"İŞ STRESLERİNİ ATMIŞ OLUYORLAR"

Koro hocası Gülcan Koca ise "Buradaki arkadaşlarımız personel, hakim, savcı, müdürlerimiz ve güvenlikteki arkadaşlarımız, eğitim verilmesi yönünde bir istekte bulundular. Ben de geldim, hep birlikte işten sonra Türk Halk Müziği Korosu'nda birlikte çalışıyoruz. Hem onlar iş streslerini atmış oluyor hem de böyle projelerle motivasyonlarının daha iyi olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Adalet Sarayı Anadolu Adliyesi İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
title