Haberler

Dünyaca Ünlü Makyaj Fenomeni Thuy Le, İzmir'de Güzelleşti

Güncelleme:

- Dünyaca ünlü makyaj fenomeni Thuy Le, İzmir'de güzelleşti
Dünyaca ünlü fenomen estetik ameliyatı oldu

İZMİR - Makyaj ve moda konularında çektiği videolarla dünya çapında ünlenen 26 yaşındaki Instagram fenomeni ve Youtuber Thuy Le, estetik operasyon için İzmir'i seçti. Türkiye ve İzmir'e hayran kaldığını anlatan Le, "İzmir hem sağlık hem de tatil için gelinebilecek çok güzel bir şehir" dedi. 1 milyon takipçisi olan Le, Avrupalılar'ı Türkiye'ye davet etti.
Makyaj ve moda alanlarında çektiği video ve fotoğraflar ile gündem olan İngiliz vatandaşı Thuy Le, estetik ameliyatı için İzmir'i tercih etti. Estetik ve Plastik Cerrah Prof. Dr. Yiğit Özer Tiftikcioğlu tarafından başarıyla gerçekleştirilen meme büyütme ameliyatının ardından İzmir'in Urla ilçesinde tatile çıkan Thuy Le, ameliyat sonrası çektiği videolarda Avrupalılar'ı Türkiye'ye ve İzmir'e davet etti. Özellikle İzmir'in hem sağlık, hem de turizm amaçlı gelinebilecek güzel bir şehir olduğunu söyleyen Le, "İzmir'e hayran kaldım" diye konuştu. Sosyal medyada 'Xthuyle' ismiyle bilinen Le, her gittiği ülkede gündem konusu oluyor. Le'nin Instagram'da 1 milyon, Youtube'da ise 223 bin abonesi bulunuyor.
Estetik ve Plastik Cerrah Prof. Dr. Yiğit Özer Tiftikcioğlu, Türkiye'nin sağlık turizmi açısından çok önemli bir ülke olduğunu söyledi. Gerek kamu gerekse özel sektörün çabalarıyla sağlık turizmi kapsamında her yıl yurt dışından daha fazla kişinin Türkiye'ye geldiğini ifade eden Prof. Dr. Tiftikcioğlu, "Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız tedavi için uzun yıllardır ülkemize geliyor. Yabancılar, son yıllarda sağlık turizmi kapsamında ülkemize daha sık gelmeye başladı" dedi.
Türkiye'nin özellikle burun estetiği konusunda dünyadaki öncü ülkelerden bir tanesi olduğunun altını çizen Prof. Dr. Tiftikcioğlu, "Yurt dışında yaşayanlar, meme estetiği, vücut şekillendirme operasyonları için sıkça ülkemize geliyorlar. Ortadoğu ve Balkanlar'da yaşayanlar ise ülkelerinde çözüm bulamadıkları sağlık problemleri için ülkemizi tercih ediyorlar. Türk Plastik Cerrahisi, dünyadaki önemli plastik cerrahi ekollerinden bir tanesidir. Dünyada ilk sıradaki 5 ülkeden biri olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Uluslararası bilimsel yayınlarda Türkiye'den her zaman bilimsel makaleler yayınlanmaktadır. Uluslararası toplantılarda Türkiye'deki uzmanların yaptığı konuşmalar her zaman vardır ve dikkat çekmektedir. Türk Plastik Cerrahisi, Dünyada saygın bir yere sahiptir" diye konuştu.
"En önemli sebebi iyi cerrahi yapılıyor ve iyi sonuçlar alınıyor olmasıdır"
Türkiye'nin estetik operasyonlarda Avrupa'ya göre bir fiyat avantajı olduğunu; ancak yabancıların ülkeye gelip ameliyat olmasının asıl sebebinin bu olmadığını vurgulayan Prof. Dr. Tiftikcioğlu, "Yabancıların Türkiye'ye gelip ameliyat olmasının asıl sebebi bu değil. Biz bu konuda ucuz bir destinasyon değiliz. Çok daha ucuz ülkeler var. Oralara gitmeyip bizi tercih etmelerinin en önemli sebebi; iyi cerrahi yapılıyor ve iyi sonuçlar alınıyor olmasıdır. Zaten kendi ülkelerinde çok meşhur olan ya da maddi durumu çok iyi olan kişileri de zaman zaman ameliyat ediyoruz. Bu kişiler bu ameliyatları kendi ülkelerinde rahatlıkla olabilirler. Türkiye'ye bu konuda iyi olduğumuz için geliyorlar. Türkiye'nin çok iyi yetişmiş bir hekim gücü var. Doğru stratejilerle Türkiye sağlık turizminde Avrupa ve çevremizdeki komşu ülkeler için rahatlıkla lider ülke olabilir. Sağlık turizmi için ülkemize gelenler döviz cinsinden harcama yapıyorlar. Sağlık turizminin geliştirilmesinin ülkemizin ekonomi açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Makyaj İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title