Haberler

Dünya Bankası Başkan Yardımcısı: Çin'in Sağlam Şekilde Toparlanacağından Eminiz

Güncelleme:

Çin'in başkenti Beijing'de devam etmekte olan 2023 Çin Kalkınma Forumu sırasında konuşan Dünya Bankası Doğu Asya ve Pasifik'ten Sorumlu Başkan Yardımcısı Manuela V. Ferro, Çin'in Kovid-19 pandemisi müdahalesinin optimizasyonu sayesinde güçlü bir toparlanma sürecinden geçtiğini söyledi.

Çin'in başkenti Beijing'de devam etmekte olan 2023 Çin Kalkınma Forumu sırasında konuşan Dünya Bankası Doğu Asya ve Pasifik'ten Sorumlu Başkan Yardımcısı Manuela V. Ferro, Çin'in Kovid-19 pandemisi müdahalesinin optimizasyonu sayesinde güçlü bir toparlanma sürecinden geçtiğini söyledi.

Ferro, Çin'in kaliteli büyüme sağlama potansiyeline olan güvenini ifade etti.

SES (İngilizce): MANUELA V. FERRO, Dünya Bankası Doğu Asya ve Pasifik'ten Sorumlu Başkan Yardımcısı:

"Çin'in, Kovid-19 pandemisi müdahalesinin optimizasyonu sayesinde güçlü bir toparlanma sürecinden geçtiğini düşünüyorum. Ekonomik aktivitenin, özellikle temas ağırlıklı hizmet sektöründe toparlandığını görüyoruz. Bu yüzden Çin'in büyümesinin bu yıl yüzde 5 civarında olacağından son derece eminiz. Az önce konuştuğum son oturumda, uzun vadede sürdürülebilir büyüme için daha fazla çalışmanın gerekeceği orta ve uzun vadeli beklentilerden bahsettik.

Çin'in büyüme konusunda muazzam bir geçmişi var. Gelecekte bu büyüme oranını koruması için ekonomisinde ciddi bir dönüşüm yapması gerekecek. Ama aynı zamanda büyüme kalitesine de odaklanıyor. Çin'in ekonomisini yeşillendirmek ve muazzam miktarda dönüşümü gerçekleştirmek için attığı adımlar, çok önemli unsurlar. Çin'in bunları başarabileceğine güvenimiz tam."

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Beijing'den bildiriyor.

(XHTV)

Kaynak: Xinhua / Güncel

Dünya Bankası Doğu Asya Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title