Haberler

DJI Mini 3 Pro inceleme!

Güncelleme:

DJI Mini serisinin yeni üyesi DJI Mini 3 Pro inceleme videosu ile karşınızdayız. İşte DJI Mini 3 Pro özellikleri ve fiyatı.

Önde gelen drone üreticisi DJI, sadece üst segment için üretim yapmakla kalmayıp bir hobi olarak drone kullananlara da hitap ediyor. DJI Mini serisinin yeni üyesi DJI Mini 3 Pro inceleme videosu ile karşınızdayız. İşte Mini 3 Pro özellikleri!

Tüm ofisi Mcdodo MagSafe kılıf ile zırhladık!

DJI Mini 3 Pro inceleme!

DJI Mini 3 Pro ön siparişi vermek için buraya tıklayın

Boyutu küçük gücü büyük DJI Mini 3 Pro özellikleri

Mini boyutlu, mega yetenekli Mini 3 Pro, taşınabilir olduğu kadar oldukça güçlü. 249 gr'dan daha hafif ve yükseltilmiş güvenlik özellikleriyle serinin en güvenlisi konumunda. 1/1.3 inç sensör ve üst düzey özelliklerle Mini uçmanın ne demek olduğunu yeniden tanımlıyor.

Mini 3 Pro, her uçuştan daha fazlasını elde etmek için optimize edilmiş tamamen yeni bir görünüme sahip. Daha büyük pervaneler, gövde eğimi ve güçlü bir engel algılama sistemi ile aerodinamik tasarım, uçuş süresini ve güvenliği artırıyor.

Yeniden tasarlanan gimbal, düşük açılı çekimler ve Gerçek Dikey Çekim için daha geniş bir dönüş aralığı sunarak sonsuz yaratıcı fırsatlara olanak tanıyor. Bu yüz gerdirmenin her yönü, Mini'yi daha yüksekliğe çıkarabiliyor.

34 dakikaya kadar uzayan uçuş süresine sahip Mini 3 Pro'nun Akıllı Uçuş Bataryası ultra hafif ve hava fotoğrafçılığı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yeterli güce sahip.

Yeni DJI drone, 1/1.3 inç CMOS sensör, çift yerel ISO özelliğine sahip ve HDR çekimlerinin doğrudan çıkışını destekliyor. Vurgularda ve gölgelerde daha fazla ayrıntıyı ortaya çıkarmak için her görüntü daha yüksek bir dinamik aralıkla zenginleştirilmiş. 4K HDR video ve 48 Megapiksel RAW fotoğraf çekebilen drone, yakınlaştırırken bile her görüntüde zengin netlik sunuyor. 1080p @120fps ağır çekim video ile dee başarılı bir video çekim performansı sunuyor.

DJI Mini 3 Pro teknik özellikleri

Ölçüler: Katlanmış halde 145x90x62 mmKalkış ağırlığı: Fotoğraf: 1/1.3¨ CMOS F1.7, 48 Megapiksel, JPEG/RAWVideo: 4K @60fps, 9: 16 ve 3: 4 oranları destekleniyorMaksimum hız: 57,6 kphMaksimum uçuş süresi: 34 dk (standart batarya ile) – 47 dk (plus batarya ile)Engel algılama: Ön + arka + altMaksimum iletim mesafesi: DJI O3 görüntü aktarma sistemi, 18 kmRüzgar direnci: Seviye 5 – 8,5-10,5 m/sDiğer: Panorama, Düzenleme, APAS 4.0, 4 antenli kontrolcü, MasterShots, Hyperlapse, FocusTrack

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim yenilgisinin şokunu üzerinden atamayan partilileri ayağa kaldıran sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim yenilgisinin şokunu üzerinden atamayan partilileri ayağa kaldıran sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuvay-ı Milliye çıkışına Hamas'tan ilk sözler: Gurur duyduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuvay-ı Milliye çıkışına Hamas'tan ilk sözler: Gurur duyduk

AK Partili milletvekilinin yanlış parkını ihbar edenlere hapis cezası

AK Partili milletvekilinin yanlış parkını ihbar edenlere hapis cezası

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: Asgari ücrete temmuzda ara zam gündemimizde yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: Asgari ücrete temmuzda ara zam gündemimizde yok

Asker üniformasıyla şov yaptıran işletme sahibi de çalışanlar da bedelini ağır ödedi

Asker üniformasıyla şov yaptıran işletme sahibi de çalışanlar da bedelini ağır ödedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali verdi! AK Parti'de köklü bir değişim yaşanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali verdi! AK Parti'de köklü bir değişim yaşanacak

title