Haberler

Dilovası Belediyespor Yönetiminden Kaymakama Ziyaret

Güncelleme:

Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin'i makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.


Başkan Laç ve yönetimi ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Murat Babaoğlu'nu da ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay yapılan kongre sonrası tekrar Dilovası Belediye spor Kulüp Başkanı olarak görevine devam eden Recep Laç, yeni yönetimi ile birlikte Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin'i makamında ziyaret etti. Dilovası Belediye spor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetiminin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, Dilovası Belediye spor'un son zamanlarda aldığı başarılardan dolayı Laç ve yönetimini tebrik etti.

BAŞARILAR ANLATILDI

Ziyarette kulüp hakkında bilgiler veren Dilovası Belediye spor Kulüp Başkanı Recep Laç, "2015-2016 Kocaeli amatör liginde 8 ayrı takımla mücadele veriyoruz. Yaklaşık 300 çocuğumuz kulübümüzde çok güzel bir atmosfer yakalamış durumdadır. Burada ki güzel birliktelikle birlikte mücadele veren 8 takımımız dan U-15 ve U-17 takımlarımız başarılı sezon sonrası Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandılar. İnşallah U-14 takımımızda inşallah son haftalarda alacakları başarılı sonuçlar ile Türkiye Şampiyonası'na göndereceğiz. A Takımımız da bu yıl güzel bir performans sergilemekte kalan 6 haftalık sürede 5 puanlık farkla ligde lider olarak devam etmektedir.

KIZLARIMIZDA SPOR YAPMALI

İnşallah bu başarılarımız sonrası hem ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz hem de Dilovası'nda spora tutkun olan gençlerimizin önünü açacak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutacağız. Bu uğurda yeni yönetimimizle birlikte güzel çalışmalar içerisindeyiz. İnşallah futboldaki başarıların ardından Dilovası'nda yeni hizmete girecek olan yeni kapalı spor salonlarımızla birlikte özellikle kızlarımızın da spora yönlendirilmesi için diğer spor branşlarında da yeni takımlar kurmayı hedefliyoruz. Kısacası Dilovası Belediyespor olarak Dilovası'nın geleceğini spora yönlendirmeyi hedefliyoruz.

SANAYİCİMİZ DESTEK OLMALI

Tabi biz bunları hedeflerken en büyük sorunumuz ekonomik sıkıntılardır. Bu sıkıntının giderilmesi için işadamlarımızdan ve esnafımızdan şimdilik geçici destekler almaya çalışıyoruz. Ancak daha kalıcı çözümler için sanayicinin de desteğini bekliyoruz. Sanayicimizin kulübümüze sahip çıkmasını istiyoruz. Dilovamızda yaklaşık 500'e yakın orta ve büyük ölçekte sanayicimiz var. Bunların verecekleri cüzzi desteklerle birlikte kulübümüz çok rahat bir şekilde geleceğe bakabilir. Yeter ki destek olsunlar bu anlamda da sizden destek bekliyoruz."dedi.

KÖTÜ İMAJIN KALDIRIMASINDA SPORTİF BAŞARILAR ÖNEMLİ

Laç'ın ardından konuşan Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, kentin artık güzel işlerle anılması ve kötü imajının ortadan kaldırılması için sportif başarıların önemli katkısı olacağını belirterek "Hem gençlerimizin kötü alışkanlıklardan arınması hem de Dilovası'nın dışa açılan kapısı ve tanımda önemli faktör olan Dilovası Belediyespor'un başarılı olması her zaman biz kent yöneticilerini mutlu etmektedir. İnşallah bu başarıların diğer kurulması gereken branşlarda da devam etmesini isterim.

SANAYİCİMİZ ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYAR

Tabi kulübümüzün ekonomik sorunlarını çözmek için yerel yöneticilerimizle birlikte ortak bir çalışma içerisinde olmalıyız. Kulübümüzün yapacağı organizasyonlarla, forma reklamı satışı veya reklam çalışmaları ile sanayicimizin destek sunmasını isteriz. Sanayicimiz gerçekten Dilovası'na katkı sunma konusunda ellerinden geleni yapıyor. Eğitimde, sağlıkta, güvenlikte birçok sorunumuzu onların destekleri ile çözüyoruz. İnşallah kulübümüzün de sorunlarını onların desteği ile birlikte çözeriz. Bu konu hakkında dediğim gibi yerel yönetimler olarak bir araya gelmeli ve konunun çözümü için tartışmalıyız. Buradan çıkacak sonuç sonrası sanayicimizin de elini ne kadar taşın altına koyacağını belirleriz."dedi.

YELKEN KULÜBÜ KURULSUN

Kaymakam Şahin, ayrıca Dilovası'nın denizden faydalanması adına Tavşancıl'ın da yelken ve kürek sporuna uygun konumu nedeniyle Dilovası Belediyespor'un çatısı altında yelken ve kürek sporunun kurulmasını güzel olacağını söyleyerek, gençlerin bu sporu çok seveceğini söyledi.

BALAY VE BABAOĞLU'NA DA ZİYARET

Başkan Laç ve yönetimi ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Murat Babaoğlu'nu da ziyaret etti. Ziyarette yeni yönetimini tanıştıran Başkan Laç'a Balay ve Babaoğlu başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hulusi Şahin Dilovası Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title