Haberler

Dha Yurt Bülteni - 6

14 yaşındaki Ali, oynadığı tabancanın ateş almasıyla öldüBingöl'ün Karlıova ilçesinde, evde bulduğu tabancayla oynarken yanlışlıkla tetiğe dokunan Ali Sönmez (14), başına isabet eden kurşunla yaşamını yitirdi.

14 yaşındaki Ali, oynadığı tabancanın ateş almasıyla öldü

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, evde bulduğu tabancayla oynarken yanlışlıkla tetiğe dokunan Ali Sönmez (14), başına isabet eden kurşunla yaşamını yitirdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Karlıova'nın Taşlıçay köyünde meydana geldi. Ali Sönmez, evde bulduğu, ruhsatlı olup olmadığı henüz bilinmeyen tabancayla oynamaya başladı. Bu sırada yanlışlıkla tetiğe dokununca, tabancadan çıkan kurşun, Sönmez'in başına isabet etti. Silah sesiyle odaya koşanların, kanlar içerisinde bulduğu çocuk, götürüldüğü Karlıova Devlet Hastanesi'nde çabaya rağmen kurtarılamadı. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Ali Sönmez'in cansız bedeni, otopsi için Bingöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Görüntü Dökümü

--------------

-Bingöl Devlet Hastanesi'nden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 88 MB

Haber-Kamera: BİNGÖL,

====================

Kargaların kadına saldırı anı kamerada

Rize'de yolda yaralı hareketsiz yatan yavru kargaya yardım etmek isteyen İlknur Civil,  çevredeki kargaların saldırısında hafif yaralandı. Civil'in saldırıdan koşarak kaçmaya çalıştığı korku dolu anlar da çevredeki güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Müftü Mahallesi'nde meydana geldi. Çalıştığı iş yerinden öğle arasında çıkan İlknur Çivil, yol üzerinde hareket etmekte zorlandığını fark ettiği yavru karganın yanına giderek yardım etmek istedi. Civil, uçmakta zorlanan yavru kargayı araçların ezmemesi için yol kenarına götürmek için eğildiği sırada çevredeki kargaların saldırısına uğradı. Bir anda neye uğradığına şaşıran Civil, koşarak çevreden uzaklaştı. Panik ve korku yaşayan Civil, omzundan hafif yaralandı. Saldırıdan koşarak kurtulduğunu anlatan Civil, bölgede bazı iş arkadaşlarının da karga saldırısı sonucu yaralandığını, kendisinin şanslı olduğunu söyledi.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan kargaların saldırı anı da çevredeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, yerde yatan karga yavrusuna yardım etmek istediği sırada saldırıya uğrayan kadının panik ve korku içinde koştuğu görülüyor.

Görüntü Dökümü

-----------

Karga saldırı anları görüntüsü

RİZE, -

=======================

Kazada yaralanan eşinin başından ayrılmadı

Bursa'da kamyonetin çarptığı elektrikli motosikletin sürücüsü Hacer Durmaz (33), ağır yaralandı. Durmaz'a olay yerinden geçen bir doktor ile çevredekiler müdahale ederken, kazayı duyup gelen kadının eşi, ambulansın geciktiğini öne sürerek, tepki gösterdi.

Kaza, İznik- Yenişehir yolunun Yenişehirkapı mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi. İznik yönüne giden Hacer Durmaz'ın kullandığı elektrikli motosiklete karşı yönden gelen Veli K. (41) yönetimindeki kamyonet çarptı. Başından yaralanan Durmaz'a yoldan geçen doktor Oğuzhan Cibil müdahalede bulunurken, İznik Belediyesi Meclis üyesi MHP'li Müceher Egemen de başına tampon yaptı, moral vermeye çalıştı.

Bir süre sonra olay yerine yaralı kadının eşi Kadir Durmaz geldi. Yerde yatan eşinin başında "Ambulans nerede?" diye bağıran Yılmaz, 40 dakika sonra geldiğini öne sürdüğü sağlık ekiplerine tepki gösterdi.

İl Sağlık Müdürlüğü ise kazada yaralanan Durmaz'a 20 dakikada olay yerine giden ambulanstaki sağlık ekibi tarafından müdahale edildiğini belirtti.

Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hacer Durmaz'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Görüntü Dökümü

-----------

-Yaralı kadından detaylar

-İlk müdahaleler

-Yaralı kadının eşinden ambulansa tepki

-Ambulansın gelişi ve sedyeyle kadının götürülüşü

Süre: 2.16, Boyut: 299 MB

Haber-Kamera:  Mehmet BULDU/ İZNİK (Bursa),

====================

Irak'tan kaçak getirilen 1 ton muz imha edildi

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı'nda ele geçirilen gümrük kaçağı yaklaşık 1 ton muz, imha edildi.

Irak'tan Türkiye'ye farklı tarihlerde faturasız getirilen yaklaşık 1 ton muza, Habur Sınır Kapısı'nda el konuldu. Başverimli beldesindeki yediemin garajında bekletilen muzlar, Silopi Belediye ekipleri tarafından çöp toplama alanına götürülerek imha edildi.

Görüntü Dökümü

-----------

Depodaki muzlar

Muzların araca yüklenmesi

Muzların çöp alanına atılması

Genel ve detaylar görüntüler

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 65 MB

Haber-Kamera: Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ(Şırnak),

==================

1 günlüğüne de olsa bahriyeli olmanın mutluluğunu yaşadılar

Donanma Komutanlığı'nda düzenlenen törenle 17 engelli genç, 1 günlüğüne de olsa bahriyeli olmanın mutluluğunu yaşadı. Yemin eden engelli gençlerin mutluluğu yüzlerine yansırken, aileleri ve askerler sevinçlerine ortak oldu.

Donanma Komutanlığı Gölcük Ana Üs Komutanlığı'nda, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen törenle 17 engelli genç, bir günlüğüne de olsa asker oldu. Üniformalarını giyen gençler aldıkları kısa eğitimin ardından, Türk Bayrağı ve silahın üzerine ellerini koyarak yemin etti. Aileleri ve öğretmenleri, engelli gençleri gururla izledi. Törenin ardından Gölcük Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç ve komutanlar engelli gençlerle fotoğraf çektirdi. Aileleri ve öğretmenleri bahriyeli olan gençlerin mutluluğuna ortak oldu.

Görüntü Dökümü

-----------

Törenden görüntüler

Engelli gençlerin tören alanına gelmesi

Yemin etmeleri

Yavuz Kılıç'ın konuşması

Fotoğraf çekilmeleri

Bir öğretmen ile röp

Haber-Kamera: Soner GÜLEZER/GÖLCÜK(Kocaeli),

====================

Kınalı kuzular' davul zurnayla temsili askerlik için uğurlandı

Antalya'da yaşayan 23 engelli genç, bir gün yapacakları temsili askerlik dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi önünden davul zurnayla uğurlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ndeki 23 engelli gencin yapacağı bir günlük temsili askerlik için belediye önünde tören düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Güven Ulutekin, belediye çalışanları ve asker adaylarının aileleri katıldı. Davul zurna eşliğinde, engelli gençlerin ellerine asker kınası yakıldı. Kına yakıldığı esnada bazı aileler gözyaşlarını tutamadı. Davul ve zurnanın sesiyle oynayan gençlerden bedensel engelli olan da babasının omzunda eğlendi. Genel Sekreter Gürbüz, askerlere zarf içinde cep harçlığı, ailelere de çiçek verdi. Antalya 3'üncü Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda bir günlük temsili askerlik yapacak engelli gençler, belediyenin araçlarıyla askerliğe uğurlandı.

'GELENEĞİ SÜRDÜRECEĞİZ'

Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz, birkaç gündür engellilere yönelik festivali sürdürdüklerini söyledi. Festival kapsamında temsili de olsa özel gençleri bir günlük askere uğurladıklarını belirten Gürbüz, "Başkanımız Muhittin Böcek, bu geleneği devam ettiriyor. Engellilere yönelik projelerimizi bir bir gerçekleştireceğiz. Gençlerimiz hem üretecek hem kazanacak" dedi.

AİLELER DUYGULANDI

Törende gözyaşlarını tutamayan anne Emine Maden, duygularını birkaç cümle ile ifade etmesinin zor olduğunu söyledi. Maden, "Mutluyuz, gururluyuz, çok onurluyuz. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Necla Coşkuner de çok mutlu olduklarını söyledi. Coşkuner, "Çocuklarımız için çok iyi oldu. Bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyoruz. Yaşamayacağımız bir duyguyu bize bir şekilde sağlayan belediyemize teşekkür ederiz" dedi.

Görüntü Dökümü

---------

Gençlerin eline kına yakılırken görüntü

Genel Sekreter Vekili Mustafa Gürbüz gençlere zarf içinde asker harçlığı verirken görüntü

Gençler ve aileleriyle röportaj

RÖP: Mustafa Gürbüz  ( Genel Sekreter Vekili )

Gençler ve Mustafa Gürbüz'ün davul zurna eşliğinde oynamaları

Gençlerin araca binip kışlaya gidişleri

Detaylar

472 MB -- 04.15 /// HD

Haber: Hasan DEMİRBAŞ-Kamera: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karlıova Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title