Haberler

DHA YURT BÜLTENİ - 19

Adana'da husumetli iki grup arasında silahlı çatışma: 1 ölü, 2 yaralı ADANA'nın Ceyhan ilçesinde, husumetli iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Murat Çelik hayatını kaybetti, Kerim K. ve Mehmet İ. ise ağır yaralandı.

Adana'da husumetli iki grup arasında silahlı çatışma: 1 ölü, 2 yaralı

ADANA'nın Ceyhan ilçesinde, husumetli iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Murat Çelik hayatını kaybetti, Kerim K. ve Mehmet İ. ise ağır yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Akşemsettin Sokak'ta meydana geldi. Husumetli oldukları öne sürülen iki grup, sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup, birbirlerine tabancalarla ateş açtı. Çıkan çatışmada Murat Çelik, Kerim K. ve Mehmet İ. ağır yaralandı. Kurşunların bazı ev ve otomobillere de isabet ettiği çatışmanın ardından şüpheliler, otomobillerle kaçarken, yaralılar ise çevredekilerin ihbarı üzerine sevk edilen sağlık ekiplerince ile Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralılardan Çelik, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Durumları ağır olan iki yaralının tedavisinin sürüdüğü öğrenildi. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Olay yerinden görüntü

Polislerden görüntü

Polislerin olay yerindeki çalışması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ceyhun ÖZER / CEYHAN(Adana),

================================

Bir ay arayla aynı sokakta ikinci kez vuruldu

ADANA'da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Ömer K., pompalı av tüfeğiyle boynundan vurularak yaralandı. Ömer K., bir ay önce aynı yerde silahlı atışmada bacağından vurulmuştu.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi'nde meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönünce, taraflar birbirlerine av tüfekleriyle ateş açtı. Çıkan çatışmada Ömer K., boynuna isabet eden saçmayla yaralandı. Yaralı, yanındaki arkadaşları tarafından otomobille Seyhan Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Silahlı kavgaya karışan taraflar ise olay yerinden kaçtı. Ömer K.'nın yine 9 Ocak günü aynı yerde çıkan silahlı çatışmada iki bacağından yaralandığı öğrenildi.

Olay yerine sevk edilen polis ekipler, delil araştırması yaparken, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Olay yerinden görüntü

Polis araçlarından görüntü

Polislerden görüntü

Yerdeki boş kartuştan görüntü

Polislerin olay yerindeki çalışması

Hafif ticari aracın arka camındaki kurşun izleri

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ / ADANA,

=======================================

Bartın'da 2 otomobil çarpıştı: 5 kişi yaralı

BARTIN'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Kaza saat 23.00 sıralarında Bartın-Karabük yolu Kirazlı Köprü mevkiinde meydana geldi. Karabük istikametine gitmekte olan Köksal Ersin (33) idaresindeki 34 NH 7636 plakalı otomobil karşı yönden gelen Recep Sinoplu (60) idaresindeki 34 ES 4700 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazayı gören sürücüler 112 Acile haber verdi. Kazada, Köksal Ersin, Recep Sinoplu, Nazif Adalı (52), Elif Ersin (28) ve kızı Zeynep Elif Ersin (4) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Zeynep Elif Ersin yapılan müdahale sonrası Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Kaza yerinden detay

-Kaza yapan otomobiller

-Ekiplerden detay

-Cep telefonu çeken vatandaşlar

-Görgü tanığı kamyon sürücüsü ile röp.

Haber-Kamera: Ayhan ACAR / BARTIN,

===================================

Yozgat'ta, yaylada mahsur kalan 2 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı (2)

YAYLADA MAHSUR KALANLAR KURTARILDI

Danışık Yaylası'nda, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan Abdulrezzak Ayyıldız (25) ile Emin Kızılkaya (25), AFAD ve Jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı.

Yozgat Valisi Kadir Çakır, yaptığı yazılı açıklama ile yaylada mahsur kalan 2 kişinin kurtarıldığını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. Vali Çakır yazılı açıklamasında, "Çayıralan ilçesi Konuklar Beldesine bağlı Danışık Yaylası'na 8 gün önce gezmek amaçlı giden Emin Kızılkaya ve Abdulrezzak Ayyıldız isimli şahısların yaylada mahsur kaldıkları, kendi imkanları ile inmeye çalıştıkları esnada yolun kapalı olmasından dolayı inemedikleri ve mahsur kaldıkları ailesi tarafından bildirilmiş olan şahıslar, AFAD ve Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalar sonucunda bulunmuş olup sağlık durumları iyidir. Şahısların AFAD ve Jandarma ekipleri ile ilçeye dönüşleri sağlanmıştır" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Ekiplerin yol açma çalışmaları

Mahsur kalan kişi ve yayla evinden görüntü

Genel ve detaylar

Haber: Harun GÖKÇEOĞLU / YOZGAT,

===================================

Yozgat'ta huzur denetimlerinde 6 bin 385 kişi sorgulandı

YOZGAT'ta, polis ve jandarma ekipleri tarafından eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.  Denetlemeler 120 ekip olmak üzere toplam 541 polis ve jandarma katılırken, 6 bin 385 kişi sorgulandı.

Yozgat genelinde, polis ve jandarma tarafından asayiş ve trafik kontrolleri yapıldı. Huzur denetimlerini Yozgat Valisi Kadir Çakır, ilçe kaymakamlarıyla telefon üzerinden canlı bağlantı kurarak başlattı. İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt ve İl Emniyet Müdürü Murat Esertük'ten uygulama hakkında bilgi alan Vali Çakır, vatandaşın huzur ve güvenliği için emniyet ve jandarma ekiplerinin 7/24 çalıştığını söyledi. Uygulamadaki amacın Yozgatlıların en huzurlu şekilde hayatlarını idame ettirmesini sağlamak olduğunu belirten Çakır, "Bizim en fazla ihtiyaç duyduğumuz alan vatandaşımızdan yeterli sayıda ihbarın gelmemesidir. Vatandaşlarımızın gördükleri bütün olumsuzlukları ihbar hatlarımız 112-155 ve 156'ya bildirmeleridir. Çünkü büyük sıkıntıların temelinde küçük ihmaller var. Biz tek başımıza hiçbir yeri idare edemeyiz. Bize vatandaşlarımızdan gelecek bilgi akışı çok önemli. İhbar yapan vatandaşlarımızın kimlikleri gizli tutulur, bunu bilsinler" dedi.

541 polis ve jandarmanın katıldığı huzur uygulamasında, 6 bin 385 kişi sorgulandı. Denetimlerde 22 yoklama kaçağı yakalandı. Kontrol edilen 921 araçtan 41'ine 53 bin 697 lira ceza kesildi,13 araç ise trafikten men edildi. 9 kişiye kapalı alanda sigara içmekten bin 683 lira, 15 kişiye Kabahatler Kanunu'nun 32-35-36-37'inci maddelerince 4 bin 17 lira ceza uygulandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Trafik polislerinden ve trafikten görüntü

Vali Çakır'ın ilçe kaymakamlarına talimat vererek uygulamanın baslatılması

Vali Çakır'ın konuşması

Arama ve kimlik kontrol

Ekiplerden görüntü

Haber-Kamera: Harun GÖKÇEOĞLU / YOZGAT,

==========================================

MDOB'dan 'Sevgililer Günü'ne özel muhteşem konser

MERSİN Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel 'Sevgiliye Sürpriz Film Müzikleri' konseri büyük ilgi gördü.

Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde, müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, MDOB Müdürü ve Sanat Yönetmen Vekili Serbülent Biçer'in yanı sıra yaklaşık bin 400 kişi katıldı.

İstanbul Film Müzikleri Orkestrası kurucusu ve şefi Kerem Esemen yönettiği, şefliğini Anıl Aydın'ın üstlendiği koro, 'İyi, Kötü ve Çirkin', 'Titanik', 'Game Of Thrones', 'Harry Potter', 'Gladiator', 'Forrest Gump' 'Karayip Korsanları', 'Görevimiz Tehlike' ve "Pembe Panter', 'E.T' 'Geleceğe Dönüş'ün de aralarında bulunduğu ünlü film ve dizilerin müziklerini seslendirdi. Müzikleri seslendirilen yapımlardan kısa görüntüler de perdeye yansıtılırken Sevgililer Günü'ne özel, İngiliz rock grubu Queen'in 'Bohemian Rhapsody' adlı eserinin senfonik düzenlemesini, solist Oğuz Sırmalı eşliğinde ilk kez dinleyici için seslendirildi.

Konser sonunda konuşan orkestra şefi Kesem Esemen, "Harika bir konserdi, salon ağzına kadar doluydu. Yüzüklerin Efendisinden, E.T,  Harry Potter, Geleceğe dönüş ve daha nicelerini seslendirdik. Harika duygular, Mersin içinde çok güzel bir konser oldu. Umarım tekrarını gerçekleştiririz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Genel ve detaylar

Konserden görüntüler

Röp.

Haber-Kamera: Mustafa ERCAN / MERSİN,

======================================

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla görevden alındı

BURSA'nın İnegöl ilçesinde, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği öne sürülen anasınıfı öğretmeni B.K., görevinden alındı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde oturan ve bir anaokulunda ücretli öğretmenlik yapan B.K., iddiaya göre  sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etti. Vatandaşların şikayetleri üzerine harekete geçen İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Savcılığın talimatıyla gözaltına alınan B.K. hakkında dava açılırken, çalıştığı okulda görevden alındı.

Haber: Yavuz YILMAZ / İNEGÖL(Bursa),

====================================


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Çelik Ceyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title