Haberler

Devlet Bahçeli'ye Gizemli Ziyaret! Ülkücü Camiada Tartışma Çıktı

Güncelleme:

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Hukuki Araştırmalar Derneği Genel Başkanı Hüseyin Kaya'nın MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret etmesi Ülkücü camiayı karıştırdı.

Ak Parti'ye yakınlığı ile bilinen Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Genel Başkanı Hüseyin Kaya, MHP Genel Merkezini ziyaret etti. Kaya, ziyaret sonrası sosyal medyadan "Sayın Bahçeli ile hayırlı bir görüşme gerçekleştirdik" diye yazdı.

ZİYARET TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

HUDER Genel Başkanı ve Star Gazetesi yazarı olan Hüseyin Kaya'nın, mahkemenin MHP için kurultaya gitme kararı vermesinin ardından MHP Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşmesi tartışmalara neden oldu.

Ülkücü camiaya yakınlığıyla bilinen Gazete 2023 sitesinin haberine göre, Ak Parti'den ilçe başkanlığı, il Başkan yardımcılığı, milletvekili ve belediye Başkan adaylığı görevlerini yürütmüş olan Kaya'nın Sulh Hukuk mahkemesinin verdiği kurultay kararı sonrası gerçekleşen ziyareti kulisleri hareketlendirdi.

BAHÇELİ'YE DESTEK VERİYORDU

MHP ziyaretini Facebook hesabından Bahçeli ile birlikte çekilmiş fotoğraf eşliğinde duyuran Kaya "Sayın Bahçeli ile hayırlı bir görüşme gerçekleştirdik" mesajını paylaştı. Hüseyin Kaya son günlerde Star Gazetesindeki köşesinde MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye kongre sürecinde verdiği destekle dikkat çekmişti. Kaya geçtiğimiz günlerde yazdığı 'MHP'de bundan sonra' başlıklı yazısında MHP' nin 50 yıl geçse de iktidar olamayacağını fakat Bahçeli'nin milli bir duruş sergileyerek Cumhurbaşkanlığı ve 1 Kasım seçimlerinde Türkiye'nin önünü açtığını savunmuştu.

Ak Parti'nin başkanlık sistemini de kapsayan yeni anayasa çalışmalarına sunduğu katkıyla da tanınan Hüseyin Kaya'nın, Bahçeli ile hangi konuyu görüştüğü ile ilgili MHP kanadından henüz bir açıklama gelmedi.

Hüseyin Kaya ise, Star gazetesindeki köşesinde konu ile ilgili bir açıklama yaptı:

"BİR AY ÖNCE YARIM KALMIŞ BİR ZİYARETİ TAMAMLADIK"

Bahçeli'nin geçirmiş olduğu rahatsızlık üzerine yaklaşık "bir ay önce yarım kalan ziyaretin tamamlanması" için ziyarete gittiğini belirten Kaya, "medyada yer alan Ak Parti'nin veya Sayın Cumhurbaşkanı'nın hukukçusu veya avukatı olduğuma dair haberlerin gerçekle bir ilgisi yoktur." dedi.

Bahçeli'nin avukatlığını yapacağına dair iddialar ortaya atıldığını da hatırlatan Kaya, bu iddiaları yalanlayarak "Bu görüşmede MHP'nin veya Sayın Bahçeli'nin avukatlığını üstlenmeye ilişkin hiçbir görüşme olmamıştır. Hatta görüşme sonrası genel merkezde bulunan MHP'nin avukatı kıymetli meslektaşımız Dr. Av. Hamit Kocabey ağabeyimizle karşılaşıp selamlaşıp musafahadan sonra ayrıldık." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'A YAKINLIĞI İLE BİLİNİYOR

Hüseyin Kaya, 2004 yılında AK Parti Çankaya İlçe Başkan Yardımcılığı yapmış, 2007'de ise AK Parti Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. 2008-2009 yıllarında AK Parti Ankara İl Disiplin Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüten Kaya, 2011 Genel seçimlerinde de AK Parti Rize Milletvekili aday adayı oldu.

ANAYASA ÇALIŞMALARINA KATILMIŞTI

Başkanlık sistemini de içeren Yeni Anayasa'nın hazırlanma ve tanıtma faliyetlerinde aktif rol alan isimlerden olan Kaya, "Türkiye Anayasa Platformu" toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli AK Parti Star Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (3)

aliMobil-ANDROID:

mhp akp nin arka bahcesi. ondandir

0
0
yanıtYanıtla
Kerim AKTAŞ Mobil-ANDROID:

Dün kafatasçı, akp, düşmanı hain idi, şimdi AKP li oldu, çıkar işleri başladı bir zaman sonra kasetler çıkabilir

0
0
yanıtYanıtla
MehemeMobil-IOS:

Kapat partiyi akp'ye gel rahat edersin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title