Haberler

Derebucak Belediyesi'nden okullara "donanım" desteği

Güncelleme:

Derebucak Belediyesi ilçede eğitim kurumlarına EBA destek odalarına donanım desteği sağladı.

Derebucak Belediyesi ilçede eğitim kurumlarına EBA destek odalarına donanım desteği sağladı.

Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, yaptığı yazılı açıklamada, kurum olarak ilçedeki okullara bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitim desteğinin devam edeceğini belirtti.

Bu çerçevede, ilçedeki eğitim kurumlarına bir yandan fiziki destek veren belediyenin diğer yandan da teknolojik katkılar sunduğunu vurgulayan Kısa, şunları kaydetti:

"Belediye olarak okullarımızın bahçelerini sıcak asfaltla kaplamaya, bahçelerde yeşil alan oluşturma ve ağaçlandırma çalışmalarını sürdürmeye devam ediyoruz. Ayrıca, okullarımıza spor alanları kazandırırken, oraların çevre düzenlemelerini de önemsiyoruz. Bu kapsamda ilçemizdeki okullarımızın eksiklerini bir bir gidermenin gayreti içerisindeyiz. Son olarak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ülkemiz genelinde eğitimlerin uzaktan yapılması dolayısıyla ilçemizde bulunan okullarımızın EBA destek odalarına da belediye olarak donanım desteği sağladık. Amacımız, ilçemizdeki okullarımızın teknolojik altyapısını daha da güçlendirmektir. Bu vesileyle yürüttüğümüz destek çalışmalarının ilçemizde öğrenimlerini sürdüren öğrencilerimizi daha da başarılı kılmasını diliyoruz."

Derebucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay da, Kısa'ya ilçedeki eğitime verdiği desteklerden teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Eğitim Bilişim Ağı Ahmet Kısa Derebucak Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title