Haberler

Denizli'de Şiddetli Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Güncelleme:

Dereler ve kanallar taştı, yollar göle döndü, çok sayıda işyeri ve evi su bastı. Göle dönen yollarda çok sayıda araç yolda kaldı. İtfaiye ve AFAD ekipleri mahsur kalan vatandaşları kurtardı.

DENİZLİ'de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Dereler ve kanallar taştı, yollar göle döndü, çok sayıda işyeri ve evi su bastı. Göle dönen yollarda çok sayıda araç yolda kaldı. İtfaiye ve AFAD ekipleri mahsur kalan vatandaşları kurtardı.

Kent merkezinde akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden şiddetli sağanak yağış nedeniyle dereler, kanallar rögarlar taştı, sokak ve caddeler göle döndü. Çok sayıda araç yolda kaldı, AFAD ve İtfaiye ekipleri araçlarından mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Dokuzkavaklar Mahallesinde Hüseyin Gönüllü spor salonu ve çevresindeki evler su altında kaldı. Spor salonu karşısındaki evin bahçesinde bulunan 200 güvercinden yarısı telef oldu. Sahipleri bazı güvercinleri sudan kurtarmayı başardı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, önlem aldığı ana güzergahlarda ve kent merkezinde gelen ihbarlara hızla müdahale etti. Bakırlı ve Dokuzkavaklar Köprülü kavşakları su dolması nedeniyle trafiğe kapatıldı. Üçüncü sanayi sitesinde suyla dolan kavşaklarda otomobiller mahsur kaldı. AFAD, İtfaiye ve belediye ekipleri mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Eskihisar mahallesine Sevindik Mahallesinden ulaşımı sağlayan karayolunda çökmeler oluştu, karayolu nehre dönüştü. Antik kent Laodikya'ya ulaşımı sağlayan karayolu da sel nedeniyle tamamen kapandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri karayolunu açmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri su basan evlerin bodrum ve zemin katlarından su tahliye çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucunda köprülü kavşaklar tekrar trafiğe açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Denizli AFAD Göle Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title