Haberler

Deniz Türüç İçin Kayseri'nin Cevabı Bekleniyor

Önümüzdeki sezona daha güçlü bir kadro ile girmek isteyen Beşiktaş, istediği transferleri gerçekleştirebilmek için yoğun bir arayış ve çalışma içinde.

Yurt içinde ve yurt dışında birçok futbolcu ile temas kuran Siyah Beyazlılar, önce Aboubakar, Domagoj Vida,Deniz Türüç gibi isimleri bitirmek istiyor. İlk olarak Deniz Türüç ile her konuda anlaşan Siyah-beyazlılar Kayserispor'a takas teklifinde bulundu. Takımdan gönderilmesi düşünülen oyuncuların listesini Kayserispor yönetimine sunan Siyah-beyazlılar, Sarı-kırmızılı yönetimden gelecek cevabı bekliyor. Beşiktaş, Kayserispor yönetiminin takası kabul etmesi halinde gurbetçi oyuncu ile 4 yıllık resmi sözleşme imzalamayı düşünüyor.

Beşiktaş santrfor transferini ise geçen sezon olduğu gibi son güne bırakmak istemiyor. Aboubakar için hem Fransa hem de Portekiz'de görüşmeler yapan transfer komitesi, Kamerunlu golcünün transferinin tıkanması ihtimaline karşın alternatifleri ile de temasa geçmeye başladı. Listesinde Bacca, Alexander Mitrovic ve Fernando Llorente gibi isimler olan Siyah Beyazlılar, satın alma opsiyonlu kiralık olarak tekliflerini yapmaya başladı bile.

Kendisi tarafından yalanlansa ve sadece 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklansa da Demba Ba'nın transferi ise şimdilik askıya alınmış gibi görünüyor. İşin Çin kısmın tamamen Senegalli golcüye bırakan yönetim ameliyat haberinden sonra Demba Ba için tedavi süresini bekleme kararı aldı.

YÖNETİMİN MATEJ MİTROVİC PLANI

Takımdan ayrılması gündemde olan oyunculardan maksimum kazanç hedefleyen yönetim hiçbir oyuncunun bedavaya gitmesine sıcak bakmıyor. İlk etapta Rhodolfo'yu Brezilya'ya satan ve 1.4 milyon kazanan Siyah Beyazlılar diğer futbolcuları yurt içi transferlerinde takasta kullanacak. Pedro Franco, Milosevic, Veli Kavlak, Aras, Mustafa Pektemek, Boyko ilk etapta takasta kullanılacak isimler olurken devre arasında 4.2 milyon Euro'ya transfer edilen Matej Mitrovic için yeni planlar yapılmaya başlandı.

Büyük umutlarla alınan ancak teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne giremeyen Mitrovic'in oynayabileceği ve kendini geliştirebileceği bir takıma kiralık verilmesi düşünülüyor. Ancak bu durum yapılacak transferlerin sayısına göre kesinlik kazanacak.

Başta Domagoj Vida ve Mangala olmak üzere, Barcelona'dan Vermaelen ve Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Titi ile de görüşen Siyah Beyazlılar bu isimlerden en az ikisinin olması durumunda Mitrovic'i kesin olarak kiralık gönderecek ve tecrübe kazanmasını sağlayacak. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayserispor Demba Ba Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title