Haberler

Deep Purple'ın Bateristi Ian Paice İstanbul'da

Rock müzik tarihinin en köklü gruplarından Deep Purple'ın efsane bateristi Ian Paice, Türkiye'de liseli gençlere yönelik en kapsamlı müzik yarışmalarından biri olan Vodafone FreeZone 15'inci Liselerarası Müzik Yarışması'nın 14 Nisan'da...

Rock müzik tarihinin en köklü gruplarından Deep Purple'ın efsane bateristi Ian Paice, Türkiye'de liseli gençlere yönelik en kapsamlı müzik yarışmalarından biri olan Vodafone FreeZone 15'inci Liselerarası Müzik Yarışması'nın 14 Nisan'da gerçekleşecek büyük finali için İstanbul'a geldi.

Londra'dan İstanbul'a bugün saat 13.00'de gelen Ian Paice'yi Atatürk Havalimanı'nda Vodafone Türkiye Gençlik Segmenti Pazarlama Kıdemli Müdürü Ahmet Topçuoğlu ve çok sayıda hayranı karşıladı.

Ian Paıce, Serhat Hacıpaşalıoğlu, Meltem Taşkıran, Melis Sökmen, İskender Paydaş, Turhan Yükseler, Olcayto Ahmet Tuğsuz, Ali Güçlü Şimşek, Deniz Tuzcuoğlu, İzzet Öz, Hakan Özoğuz, Figen Çakmak, ve Tibet Ağırtan gibi müzik dünyasının önemli isimleriyle birlikte yarışmada jüri üyeliği yapacak. - İstanbul / Bakırköy

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title