Haberler

Deep Purple'a İlgi Çığ Gibi Büyüyor, Uçak Biletlerinizi Erken Ayırtın

Güncelleme:

KKTC Yakın Doğu Üniversitesi'nin 25. yılı etkinlikleri kapsamında 24 Mayıs akşamı KKTC'de konser verecek olan Deep Purple konserine ilgi çığ gibi büyüyor!

KKTC Yakın Doğu Üniversitesi'nin 25. yılı etkinlikleri kapsamında 24 Mayıs Cumartesi akşamı KKTC'de konser verecek olan Deep Purple konserine ilgi çığ gibi büyüyor! Katılımın ücretsiz olarak gerçekleşeceği konsere katılmak için biletlerinizi şimdiden ayırtın!

Son zamanlarda gerçekleştirdiği birbirinden farkı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Yakın Doğu Üniversitesi, dünyanın her yerinden gelen müzikseverlerin biletsiz izleyebileceği Deep Purple konseri ile KKTC'de bir ilke imza atıyor.

YDÜ'nün 25'inci yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek tarihi konserin yankıları sürerken; ücretsiz düzenlenen konsere katılmak isteyenlerin başvuruları internet üzerinden alınıyor. Katılmak isteyenlerin, www.neu.edu.tr adresinden form doldurarak kayıt yaptırmalarının yeterli olduğu konsere; ada dışından katılmak isteyenlerin ise yoğun talep nedeniyle bir an önce uçak biletlerini ayırtmaları öneriliyor.

Müziğin birleştirici gücü ile herkese kapılarını açan Yakın Doğu Üniversitesi; "Konser günü tulumunu veya çadırını al, gel!" diyerek konsere gelen herkese kampüs içinde konaklama fırsatı sunuyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde böylesine büyük organizasyona ilk kez ev sahipliği yapan adada, dünyanın efsane gruplarından Deep Purple'ı ağırlayan YDÜ 24 Mayıs 2014, Cumartesi günü gerçekleşecek konserler tarihi bir güne adını yazdıracak. Her yaştan ve ulustan insanı bu konser sayesinde kampüsünde buluşturan YDÜ; müziğin birleştirici gücünü kullanarak tüm sınırları ortadan kaldırıyor.

YDÜ kampusu içinde, 105,000 m2 alanda, 150,000 kişilik seyirci alanına sahip olan Park Near East'te gerçekleşecek Deep Purple konseri için 50m genişliğinde ve 25m derinliğinde 1,250 m2'lik devasa bir sahne hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title