Haberler

AFYONKARAHİSAR - Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi Eroğlu, "Aile Yılı" panelinde konuştu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, son yıllarda Türk aile yapısını bozmak için dışarıdan ve içerden müdahalelerin olduğunu belirterek, bazı televizyon dizilerinin ve programlarının, aile yapısını bozabilecek nitelik taşıdığını söyledi.

Eroğlu, bir termal otelde 2021 Afyonkarahisar Aile Yılı Projesi kapsamında gerçekleştirilen "Aile Yılı" panelinde yaptığı konuşmada, ailesi sağlam olan milletlerin ayakta kaldığını vurguladı.

Türk milletinin, asırlar boyunca büyük devletler kurduğunu anımsatan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Son yıllarda aile yapımızı bozmak için dışarıdan ve içeriden çalışmalar var. Bilhassa bazı televizyon dizileri, programlar, gerçekten aile yapımızı dejenere ediyor. Bazı hiç olmayacak şeyler sanki artık olağan hale geliyor. En kötüsü budur. Batı dünyasının Türkiye üzerinde oynadığı bu oyun bir döneme kadar başarılı oldu. Eskiden Amerika'da boşanmaların yüzde 55-60 olduğunu duyunca biz gülerdik, 'Amerika çökmüş' derdik. Fakat şimdi Türkiye'de bu oran ne biliyor musunuz? Yüzde 33. Afyonkarahisar gibi çok mazbut bir ilde bile yüzde 27. Bir de boşanma davaları devam edenleri dikkate alırsanız, her 3 kişiden biri ayrılıyor. Peki o çocukların durumu ne olacak? Ailenin durumu ne olacak? Toplumdaki bu bozulma nereye gidecek? Dolayısıyla bu aile meselesine bir görev vermemiz lazım. Yani aile meselesi sadece Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının vazifesi değil, Türkiye'deki herkesin üzerine düşen bir vazifedir."

Vali Gökmen Çiçek de ailenin, iki cihan saadetinin anahtarı olduğunu dile getirdi.

Ailenin, binlerce yıllık Türk milletinin varlığının yegane sebebi olduğunu belirten Çiçek, "Bir sürü imparatorluk, büyük devletler kurduk, bir sürü mücadelenin içerisinde yer aldık. Herhalde bugün etrafımızda bize karşı bütün şer cephelerin birleşmiş olmasına rağmen hala ayaktaysak, hala Müslüman, Türk olarak varsak bunun yegane sebebi güçlü bir aile yapısına sahip olmamızdır." dedi.

Aile yılının sadece Afyonkarahisar'da değil tüm Türkiye'de uygulanması gerektiğine dikkati çeken Çiçek, projede emeği geçen eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Irak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title