Haberler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı: (3)

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birilerinin ufku taş ve laf yığınlarından öteye geçemezken biz Taarruzi İnsansız Hava Aracımız Akıncılarla dünya harp tarihini yeniden yazıyoruz.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birilerinin ufku taş ve laf yığınlarından öteye geçemezken biz Taarruzi İnsansız Hava Aracımız Akıncılarla dünya harp tarihini yeniden yazıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda bir konuşma yaptı.

Gelecek kuşaklara daha müreffeh, itibarlı ve güçlü bir ülke bırakmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Erdoğan, TOKİ konutlarını gördüğü zaman iftihar ettiğini belirtti.

Rize'nin yerel mimarisini kendilerine lütfettiği için Allah'a hamdeden Erdoğan, "Ancak, 20 sene harcadık bunu görmek için. Daha da iyi bir noktaya gidiyoruz, gideceğiz. Şimdi bugünkü tören açılışından sonra işte o güzel Rize'nin yerel mimarisiyle yapılmış TOKİ konutları Rize'mize ayrı bir hava veriyor ve bu yaygınlaşarak devam ediyor." diye konuştu.

"Rize-Artvin Havalimanının açılışını bu yıl sonuna kadar inşallah bitireceğiz"

Rize-Artvin Havalimanı projesiyle ilgili bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışını bu yıl sonuna kadar inşallah bitireceğiz. ve bu yıl sonu inşallah havalimanımızın açılışıyla artık Rize 25 dakikaya falan düşüyor ve Artvin aynı zamanda o da herhalde yarım saat 35 dakika filan sürüyor. Bunu Artvinli kardeşlerime özellikle soruyorum. O dağları nasıl deldik, niçin deldik? Artvinli kardeşlerimiz çok daha seri gitsinler çok daha sıkıntısız gitsinler diye o dağları deldik. O tünelin adı Cankurtaran Tüneli. O tüneli sağ olsun Binali Bey'in orada çok emeği var. Yani yapılamaz, edilemez denilen o dağları deldik. Niye? Biz Ferhat'ız, siz Şirin. Ferhat'a dağları delmek yakışır ve biz de dağları delerek bu yola çıktık. Cankurtaran Tüneli'ni böyle yaptık."

Terör örgütlerine karşı verilen mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Birilerinin ufku, taş ve laf yığınlarından öteye geçemezken, biz Taarruzi İnsansız Hava Aracımız Akıncılarla dünya harp tarihini yeniden yazıyoruz. Sınırlarımız içerisinde terör örgütlerine nefes aldırmadığımız gibi sınırlarımız dışında da terör bataklığını kurutmak için teröristlerin bütün kamplarını basıyor ve tepelerine biniyoruz. Maruz kaldığımız onca saldırıya, iç ve dış operasyona, gizli açık vesayet girişimine rağmen hedefimizden asla taviz vermedik, vermiyoruz."

Türkiye'yi kendi ülkesinin ve milletinin felaketinden medet uman muhteris bir zihniyetin eline bırakamayacaklarının altını çizen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Muhalefetin çapsızlığının, beceriksizliğinin, içindeki debelendiği siyasi tükenmişliğin bizi rehavete sürüklemesine kesinlikle müsaade edemeyiz. Bunun için öncelikle AK Parti'li kadrolar olarak kardeşliğimizi perçinlememiz, aramızdaki dayanışmayı daha da artırmamız gerekiyor. Bunun yanında milletimizle olan bağlarımızı da sürekli canlı tutmamız, güçlendirmemiz şart. Vatandaşlarımız ilk ve hep önce AK Parti'li kadroları görmeli. Yani şunu ben duymamalıyım, 'Hiç bizim kapıyı çalmadınız, araziye gelmiyorsunuz?' dememeliler. Tam aksine, 'Kardeşim ne zaman sokağa baksam AK Parti'li kadroları görüyorum. Rize'de nereye gidersem gideyim AK Parti'li kadroları gördük, görüyoruz.' demeli."

"Sıkıntıya düşen her vatandaşımızın imdadına ilk önce AK Partili kadrolar koşmalıdır"

Vatandaşların dert, tasa ve sevincinin paylaşılması gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bize oy versin vermesin, sıkıntıya düşen her vatandaşımızın imdadına ilk önce AK Parti'li kadrolar koşmalıdır. Hasta mı? İmdadına biz yetişeceğiz. Düşkün mü? İmdadına biz yetişeceğiz. Darda mı kaldı? İmdadına biz yetişeceğiz. Elhamdülillah imkanlar var mı? Var, o zaman her hepsinin yanında biz duracağız. Tevazu, gayret ve samimiyetin aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Yeter ki biz çalışalım, koşalım, gayret gösterelim. Yeter ki biz millete hizmet vermekten, millete olan hizmet sevdamızdan taviz vermeyelim. Yeter ki biz Hakk'ın rızasını gözeterek halkımıza hizmet etmekten bir an önce geri durmayalım. Rabb'imin izniyle gerisi gelecektir. Unutmayalım, insan için çalıştığının karşılığı vardır. Allah, doğru olanın, dürüst olanın, sabır ve samimiyetle çalışanın en büyük yardımcısıdır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda salonda bulunan kadın partililerin "çay içme" talebini geri çevirmeyerek, onlarla birlikte çay içme sözü verdi.

Bu arada Erdoğan, toplantıya katılmak üzere geldiği İsmail Kahraman Kültür Merkezi önünde kendisini karşılamaya gelenlere incir ikram etti.

(Bitti)

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Rize Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title