Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oyunu İstanbul'da Kullandı.

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte oyunu İstanbul’da kullandı. Çocuklara para veren ve oyuncak dağıtan Erdoğan, “Türk demokrasisi için, bugün sabah itibarıyla takipteyim, İçişleri Bakanı’mdan da aldığım bilgilere göre olaysız, herhangi bir sıkıntı yaşamadan şu ana kadar süreç devam etti, devam ediyor… Temennim odur ki akşam sayımlardan sonra ülkemiz, milletimiz, Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği Rabbimden niyaz ediyoruz. Bütün seçmenlerimizin hiç endişeye kapılmadan akşam saat 17:00’ye kadar oylarını kullanmaları, Türk demokrasisinin gücünü göstermesi bakımından çok önemli” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte oyunu İstanbul'da kullandı. Çocuklara para veren ve oyuncak dağıtan Erdoğan, "Türk demokrasisi için, bugün sabah itibarıyla takipteyim, İçişleri Bakanı'mdan da aldığım bilgilere göre olaysız, herhangi bir sıkıntı yaşamadan şu ana kadar süreç devam etti, devam ediyor… Temennim odur ki akşam sayımlardan sonra ülkemiz, milletimiz, Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği Rabbimden niyaz ediyoruz. Bütün seçmenlerimizin hiç endişeye kapılmadan akşam saat 17: 00'ye kadar oylarını kullanmaları, Türk demokrasisinin gücünü göstermesi bakımından çok önemli" dedi.

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, oyunu Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda bulunan 3279 numaralı sandıkta kullandı. Erdoğan, oy kullanmak için okula gelenlerin çocuklarına para verdi ve oyuncak dağıttı.

Seçim sonuçlarını İstanbul'dan takip edeceğini söyleyen Erdoğan, şunları söyledi:

"AKŞAM SAYIMLARDAN SONRA ÜLKEMİZ, MİLLETİMİZ, TÜRK DEMOKRASİSİ İÇİN HAYIRLISIYLA BİR GELECEĞİ RABBİMDEN NİYAZ EDİYORUZ"

"Oyumuzu kullandıktan sonra söylenilecek en önemli şey; Türk demokrasisi için, bugün sabah itibarıyla takipteyim, İçişleri Bakanı'mdan da aldığım bilgilere göre olaysız, herhangi bir sıkıntı yaşamadan şu ana kadar süreç devam etti, devam ediyor. En önemlisi deprem bölgesindeki oyların kullanımıydı. Deprem bölgesinde de vatandaşlarımız büyük bir şevkle oylarını kullanıyorlar, oralarda da şu an itibariyle de bir sıkıntı yok. Temennim odur ki akşam sayımlardan sonra ülkemiz, milletimiz, Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği Rabbimden niyaz ediyoruz. Bütün seçmenlerimizin hiç endişeye kapılmadan akşam saat 17: 00'ye kadar oylarını kullanmaları, Türk demokrasisinin gücünü göstermesi bakımından çok önemli. Tüm sandıklardaki sandık kurulu üyelerine, başkanından hepsine başarılar diliyorum, kendilerini de tebrik ediyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Soylu İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title