Haberler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan orman yangınlarına ilişkin uygulanan cezayla ilgili dikkat çeken çıkış: İdam tartışılmalı

Marmaris'te çıkan yangın bölgesinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alevlerin başlamasına neden olan şahsa verilecek ceza soruldu. Yanıtında idam tartışmalarına da değinen Erdoğan, "Caydırıcı bir ceza. Ucu nereye dayanıyor, idama mı? İdam olmalı. Sultan Fatih ne diyor? Ormanlarımdan bir ağaç kesenin boynunu vururum diyor. Bu iş o kadar önemli. Adam affedersin içmiş şaribüleyli vennehar, bilmem neye kızdım, onun için burayı yaktım! Böyle saçmalık olur mu? Bu tartışılmalı." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

Kevin Okey:

Kesinlikle, Vatana ihanetle yargılanmalı...bir daha kimse cesaret edemesin...

197
41
yanıtYanıtla
Oruç Can:

İdam geri gelmedikçe hiçbir caydırıcı ceza insanları büyük suçları işlemekten alı koymaz

196
41
yanıtYanıtla
Great Work:

Türkiye'de idam uygulanamaz. Bugün ağırlaştırılmış müebbet alan ve cezası onanan biri bir kaç sene sonra kumpas denilerek beraat ediyor İdam olsaydı pek çok kişi suçsuz yere idam edilirdi.

yanıt0
yanıt1
Başka Murat:

Adam Arap ülkelerinde veya İran da, eğer yakalanırsa idam edileceğini, uzvunun kesileceğini bilerek eylemi yapıyor. Eğitimin dışında suçu bir yere kadar zoraki engellersin. Ama toplumları egitirsen istediğin çizgiye gelirler

yanıt0
yanıt0
Başka Murat:

Ölüm bu mahluğa iyilik olur. Bu ve benzeri türevleri ormanlar da ve tüm sosyal alanlar da eşşek gibi çökene kadar calistiracaksin. Ölmekten beter edeceksin. Eğer ölecekse çalışırken yorgunluktan ölsün.

133
40
yanıtYanıtla
Burak Ergül:

Tecavüzcülere , tahrik olmaksızın katillere , ağır yolsuzluk yapanlara , ormanları yakanlara , hazineden mal kaçıranlara , devlet sırrını satanlara idam cezası gelmelidir .

116
5
yanıtYanıtla
umudum var:

Bu yorumu bile beğenmeyenler çıkıyor. pesss yani.

yanıt3
yanıt1
Mikail arman:

Bu ülkede suç işleyerek insanları mağdur edenler, ormanları ve içerisinde yaşayan zavalli savunmasız kuşları, hayvanları yakarak Qatar verenler bide içkiliydim, hatırlamıyorum diyorlarsa hiç bir indirim yapmadan direk idam cezası verilmelidir.

107
5
yanıtYanıtla
Çağrı AYDOĞDU:

Tartışacak kadar vakit yok Reis, durmaz bu kansızlar. İdam şart

92
14
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Reis bunuda yaparsan sen yaparsın. İdam biran önce gelmeli

67
27
yanıtYanıtla
Kurt bey:

istemezükçülere idam.

yanıt0
yanıt0
Metin Çıtak:

İdam edileceğine yaktığı ağaç kadar fidan dikme cezasına çarptırılması bence çok daha nokta atışı olur. Zaten yangının büyüklüğüne bakarsak arkadaş için müebbet gibi bir şey olur.

49
23
yanıtYanıtla
Arrst Mgnt:

İdam edilsin fidanı biz dikelim

yanıt73
yanıt8
Bülent Aslan:

Adamı koz olarak kullanıyorlar daha anlamadınız mı otel yapacaklar para vermişlerdir

2
3
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Direk boynunu vuracaksın.

3
1
yanıtYanıtla
Wonder Woman:

Samimiyseniz referanduma gidelim halka sorun çoğunluk zaten kabul eder idamı getirin. Vatan hainlerine, tecavüzcülere,katillere hakettiklerini verin artıkk

4
0
yanıtYanıtla
Eyt :

Halk fetoda da idam istemişti..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title