Haberler

Çorlu Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı

Güncelleme:

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Çordaş Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Genel Kurulunda Belediye Başkanına temsil yetkisi verilmesi konusunu görüşerek oy birliği ile kabul eden meclis üyeleri, Tekirdağ Valiliği il Tarım ve Orman Müdürlüğü, 6360 Sayılı Kanun kapsamında Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu tarafından tahsisen Belediyemiz adına devredilen mera, yaylak, kışlak, otlak, harman yeri ve umuma ait çayır vasıflı taşınmazların tapu kayıtlarının düzeltme yoluna gidilerek özel siciline kaydının sağlanması talebi konusunu ise görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale ettiler.

Çorlu'da bulunan bazı cadde ve sokakların içkili yer bölgesi dışına çıkarılması konusu görüşen meclis üyeleri İçişleri Komisyonu raporu doğrultusunda kararı oy birliğiyle kabul etti.

Komisyon raporlarının okunarak meclis üyelerinin onayına sunulduğu meclis toplantısı Çorlu Belediyesi ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği yapılacak çalışmalar için Çorlu Belediye Başkanı'na yetki verilmesi ile sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çorlu Belediyesi Ahmet Sarıkurt Tekirdağ Çorlu Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title