Haberler

CHP Ilgın İlçe Kongresi Yapıldı

Ilgın'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığına Mustafa Kozan seçildi.

Bir düğün salonunda yapılan kongreye, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, eski İl Başkanı Bekir Yetiştirici, il yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Harun Ok, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile delegeler ve partililer katıldı.

Kongrede, mevcut ilçe başkanı Tahir Dilek yeniden aday olmazken, tek liste ile girilen seçimlerde eski ilçe başkanı Mustafa Kozan başkan seçildi.

Mustafa Kozan kongre sonrası yaptığı konuşmada "Tahir başkanımız gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Ailesinden daha çok zamanı partimize ayırdı. Parti binamızı her gün açtı ve halkımızın derdine derman olmaya çalıştı. Ben buradan başkanımıza ve yönetimin kuruluna özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Tahir Dilek yeni oluşan yönetim kurulunda yer almazken göreve gelen Kozan ve yönetim kuruluna başarı diledi.

Başkan olan Mustafa Kozan'ın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

"Remzi Arıkan, Bekir Sami Atcı, Hamza Bora, Nihat Direk, Hüseyin Doydu, Feray Elma, Mustafa İşlek, Rıdvan Mercan, Mehmat Özer, Günnur Özkan, Bilal Sarı, Rifat Serin, İbrahim Sezer, Ali İnönü Tokgöz."

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Kozan Ilgın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title