Haberler

Cezayir Başkonsolosu Başkan Aktaş'la Görüştü

Güncelleme:

Cezayir İstanbul Başkonsolosu Rachid Meddah, İnegöl'e gelerek bir dizi fabrika ziyaretleri yaptı.

TUSKON organizasyonu ile yapılacak olan ve İnegöl'den yaklaşık 40 İşadamının katılacağı Cezayir-Türkiye Mobilya İş Formu öncesi Cezayir İstanbul Başkonsolosu Rachid Meddah, İnegöl'e gelerek bir dizi fabrika ziyaretleri yaptı. Ayrıca; Cezayir İstanbul Başkonsolosu İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile ekonomik alanda görüşmeler de yaptı.

İnegöl Orhan-1 VIP salonunda gerçekleşen görüşmeye İnegöl Kaymakamı Aziz İnci, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MOSDER Başkanı Ahmet Güleç, İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı ve İnegöllü bazı işadamları da katıldı.

"İnegöl'ü yakından tanıma ve Ülkemize gidecek olan İnegöllü işadamlarına Cezayir ile ilgili tanıtım amacıyla gelmiş bulunmaktayım" diyen Cezayir Başkonsolosu Rachid Meddah,"Kültürel ve Ticari anlayış bakımından bize en yakın gördüğümüz Türk Milletini ve İnegöllü İşadamlarını ülkemizde görmeyi arzuluyoruz. Bizde bu birlikteliğe ve işbirliğine daha çok katkı sağlamak amacıyla İnegöl'e gelerek yetkili, kişi ve kuruluşlar ile faydalı görüşmeler yapıyoruz. Görüşmeler sonunda İnegöllü iş adamlarımız Cezayir'i yakından tanıma fırsatı bulacaklar. İnşallah bu çalışmalar her iki ülke için hayırlı olur" dedi.

Dost ve Kardeş Ülke Cezayir'in İstanbul Başkonsolosu'nu İnegöl'de görmekten dolayı son derce mutlu olduğunu söyleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş,"İnegöl'ümüz Ekonomik, kültürel ve gelişmişlik bakımından bölgenin yükselen yıldızı, Dolayısıyla katkısı olan herkesten Allah razı olsun. Sayın Başkonsolosumuzun İnegöl'e gelip tüm bu güzellikleri yerinde görmesinden; ileriye dönük özellikle mobilya alışverişinde ve ticari ilişkilerimizde ivme kazandıracağına yürekten inanıyorum. Kendisini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz, bu ziyareti dostluğumuzu pekiştirecek önemli bir adım olarak görüyorum" dedi.

Görüşme sonunda İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cezayir İstanbul Başkonsolosu Rachid Meddah'a İnegöl'ümüzü tanıtan hediyeler takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alinur Aktaş İstanbul Cezayir İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title