Haberler

Ceylanpınar Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Ceylanpınar Belediyesi ilçenin dört bir yanına eşit hizmet dağılımı sağlamak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Ceylanpınar Belediyesi ilçenin dört bir yanına eşit hizmet dağılımı sağlamak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Belediye araç filosuna tam donanımlı bir çöp kamyonu daha ekledi.

Merkez ve kırsal ayrımı gözetmeksizin her mahalleye eşit hizmet götürme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Ceylanpınar Belediyesi, özellikle vatandaşların yoğun taleplerine daha hızlı cevap verebilmek amacıyla yeni araç kazandırıldı. Belediyenin mevcut araç parkına dahil edilen bir çöp aracının hizmete alınması dolayısıyla tören düzenlendi. Türk bayrakları ile süslenen sulama aracı, eskort eşliğinde ilçe merkezinde şehir turu attı.

"Hedef daha güzel Ceylanpınar"

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, amaçlarının daha güzel ve temiz Ceylanpınar olduğunu ifade etti. Daşkıran, "31 Mart 2014 tarihi itibariyle yönetimi devraldığımız gün toplamda faal 25 araç ve 7'de hurdaya ayrılmış araç vardı. Kısaca belediyeyi devraldığımızda 32 tane araç vardı. Bugün getirilen ve 500 bin liralık tam donanımlı çöp kamyonu ile beraber büyük araç sayımız 43'e çıkarıldı. 43 aracın da değeri eski parayla 60 trilyon 27 milyar değerindedir. Bu kazanımlar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'nın girişimleri sonucunda kazandırıldı. Biz Ceylanpınar için Başkanımız Menderes Atilla öncülüğünde ne yapsak azdır. Artık kırsaldan da gelecek taleplere de kolayca cevap vereceğiz. Güçlendirilmiş araç filomuzla vatandaşlarımıza daha kaliteli, daha hızlı ve daha verimli hizmet sunabileceğiz. Uzun yıllar hizmet verecek araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacaktır. Hedefimiz daha temiz ve güzel bir Ceylanpınar ve her şey Ceylanpınar için, yeni aracımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ceylanpınar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title