Haberler

Çepni, BKK Çekirge Çalışma Grubu'yla Buluştu

Güncelleme:

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Hasan Çepni, "Çekirge Çalışma Grubu, Bursa Kent Konseyi içinde en güçlü ışığımız olacak" dedi.

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Hasan Çepni, BKK Çekirge Çalışma Grubu üyeleriyle bir araya geldi. Bursa Kent Konseyi Koza Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya BKK Başkan Yardımcıları Lütfi Taşcı ve Mehmet Necati Şahin ile çalışma grubu üyeleri katıldı. Geçmiş dönem Bursa Kent Konseyi Başkanı Merhum Semih Pala'yı rahmetle andıklarını ifade eden BKK Başkanı Hasan Çepni, Semih Pala'nın Bursa için önemli bir değer olduğunu söyledi. BKK Çekirge Çalışma Grubu'nun etkinliklerini beğeniyle takip ettiğini anlatan Çepni, "Neslimizin daha iyi seviyelere gelmesi, tarihini ve ecdadını yakında tanıması için göstermiş olduğunuz çabayı takdirle karşılıyorum. Çekirge Çalışma Grubu, Bursa Kent Konseyi içinde en güçlü ışığımız olacak. Ben buna yürekten inanıyorum. Yaptığınız çalışmalarda ve ürettiğiniz fikirlerde yanınızda olacağım. Hep birlikte Bursa'ya daha güzellikler katmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı ve Çekirge Çalışma Grubu Temsilcisi Mehmet Necati Şahin ise, Bursa Kent Konseyi Başkanlığına yeni seçilen Hasan Çepni'ye başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Çepni Koza Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title