Haberler

Cengiz Kurtoğlu-Hakan Altun klasiği!

Güncelleme:

İlk kez 2015 yılında aynı sahneyi paylaşan ve müzikseverlerin yoğun ilgisi ve isteği üzerine geleneksel hale gelen Cengiz Kurtoğlu&Hakan Altun konseri bu yıl da dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Günler öncesinden biletleri tükenen konseri yaklaşık 6 bin kişi dinledi. Üç saate yakın sahnede kalan ikili, geçmişten bugüne en güzel aşk şarkılarını sevenleriyle birlikte hep bir ağızdan söyledi. Üç bölümden oluşan konserde, Cengiz Kurtoğlu seyircisini 'Gece Olunca' parçasıyla selamlarken 'Saklı Düşler, Duvardaki Resim' gibi unutulmaz parçalarını da seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde sahne alan Hakan Altun ise "Telefon", "Teklif Ediyorum", "Mahşere Kadar" ve "Aşk Lütfen Gel" gibi birçok sevilen şarkısını seyircilerle birlikte söyledi.

Konserin son bölümünde ise 'Duyanlara Duymayanlara, Hain Geceler, İstanbul Olmaz Olsun, Yorgun Yıllarım'ı beraber söyleyen ikili, izleyicinin ayakta alkışlarıyla sahneden uğurlandı.

'BİLETLERİN TÜKENMESİNE ALIŞTIK'

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili; 'Biletlerin tükenmesine alıştık. O da karşılıklı gönül köprüsü, sevgi köprüsü. Allah razı olsun bütün gönül dostlarımızdan. Bu akşam yine Harbiye Açıkhava'da aşka dair olan güzelliklerden bahsedeceğiz. Sevenlerimiz bu sevdaya gönül verdiler, ellerimizden tuttular, yüreklerimizin içine girdiler, bizleri yalnız bırakmadılar Allah razı olsun. Biz isteriz ki bütün sanatçı dostlarımızın her konseri ağzına kadar dolu olsun. Çünkü Harbiye Açıkhava gerçekten İstanbul'un en güzel müzik mabedi. Burada şarkı söylemek çok ayrıcalıklı bir şey. Allah bize nasip ettiği için çok mutluyuz."diye konuştular.

Konsere gelenler arasında sanat camiasından da ünlü isimler vardı. Berfu-Eser Yenenler, Nurdan-İbrahim Büyükak, Celil Nalçakan, Oğulcan Engin, Yavuz Seçkin, Cengiz Kurtoğlu'un eşi Fatma Kurtoğlu ve oğlu Orçun Kurtoğlu da konseri izleyenler arasındaydı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Kurtoğlu İstanbul Harbiye Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title