Haberler

Çanakkale AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan: "Bizim Kimsenin Sınırlarında Gözümüz Yok"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan: "Bizim kimsenin sınırlarında gözümüz yok"

Çanakkale'de bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin kentin'de terör örgütlerine yönelik yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında, Türkiye'nin kimsenin sınırlarında gözü olmadığını belirterek, 'Ama kimsenin de bizim sınırlarımıza göz dikmeye haddi de, hakkı da değilö

Balıkesir'deki temaslarının ardından Çanakkale'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, ilk olarak Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ile bir araya geldi. Valilik makamında Vali Orhan Tavlı ile görüşen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Çanakkale ile ilgili bilgi aldıktan sonra, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ile parti binasında partililer ile bir araya geldi. Partililer ile tek tek tokalaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini söyledi. Şuanda ülkenin başında bulunan sıkıntıları, teröristlerin ülkeye girmesini engellemek için TSK'nın terör örgütlerine yönelik yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı' ile Afrin'de operasyonda olduğunu belirten AK Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, şöyle konuştu: "Milletimizin duasına ihtiyacımız var. Milletimizin birlik ve beraberliğine ihtiyacı var. Şuanda Türk halkımız hiçbir siyasi bazı terörler hariç, terörü destekleyenler hariç, hiçbirisi hiçbir şekilde buna karşı çıkmıyor. İşte bizim milletimiz nasıl Çanakkale'de, nasıl İstiklal Savaşı'nda yan yana durduysa, şimdide Mehmetçiğimizin Afrin operasyonunda da tüm destekçileridir. Allah'a şükür hiçbir ayrım yapmadan vatanını, bayrağını, toprağını seven insanlar hep birlikte yan yana. Çanakkale'den, Edirne'den, Kars'tan, Van'dan, Ankara'dan Afyon'dan, Eskişehir'den de var. Türkiye'nin her tarafından askerlerimizde orada. İnşallah sonuna kadar gidip, sınırlarımızın güvenliği için, ülkemizin bekası için, kimse şunu düşünmesin. AK Parti, AK Parti hükümeti acaba başkasının topraklarında gözü mü? Var. AK Parti'nin sadece şu düşüncesi var. Oradaki yaşayan insanların, Afrin, Afrinlilerin olsun. İdlip İdliplilerin ve hak eden kendi insanların olsun. Bizim kimsenin sınırlarında gözümüz yok. Ama kimsenin de bizim sınırlarımıza göz dikmeye haddi de, hakkı da değil. Onu da milletimiz, ülkemiz de yaşayan halkımızın hiç biri de bu şekilde buna taviz vermez. Buna imkan da vermez. Başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız olmak üzere buna da müsaade etmezler. İnşallah rabbim yolumuzu açık eylesin." Karacan, konuşmasının ardından partililere, 'Çanakkale 2019'daki Cumhurbaşkanımızın seçimlerine hazır mı" ve 'Çanakkale 2019'daki Milletvekili seçimlerine hazır mı" sorusuna partililer 'Evet' cevabını verdi. Parti binasındaki program İl Başkanı Karadağ ve Genel Başkan Yardımcısı Karacan'ın karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan'ın, Çanakkale'deki temasları basına kapalı olarak bir otelde Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri buluşması ile devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Harun Karacan Çanakkale Ak Parti Afrin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title