Haberler

Camiler Gül Suyuyla Temizleniyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Temizlikten görüntüler Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik'in konuşması Bilecik Belediyesi, ramazan ayının gelmesi dolayısıyla camileri ve mescitleri gül suyuyla temizliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Temizlikten görüntüler

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik'in konuşması Bilecik Belediyesi, ramazan ayının gelmesi dolayısıyla camileri ve mescitleri gül suyuyla temizliyor.

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, camilerin ve mescitlerin Müslümanların toplanma alanları olduğu için inancında ve kültüründe ayrı bir öneminin bulunduğunu söyledi.

Belediye olarak her yıl camilerde ve mescitlerde kapsamlı bir temizlik çalışması yürüttüklerini anlatan Tetik, şöyle konuştu:

"Önceki yıllarda olduğu gibi yine belediyemiz ve mücavir alan sınırları içindeki tüm camilerimizde ve mescitlerimizde kapsamlı temizlik çalışmalarına başladık. Bu çalışmalar esnasında dünyanın kullanmış olduğu en son teknolojik makineler, imkanlar kullanılıyor. Bu çalışmalar yürütülürken de camideki ibadetlerin aksamaması için gerekli çalışmalar yapılıyor. Vatandaşların ramazan ayında özellikle camilerde ve mescitlerde daha sağlıklı ve huzurlu bir ibadet imkanı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız sadece mescit ve camilerde değil, aynı zamanda türbelerimiz ve kabristanlarımız gül suyuyla yıkanacak. Yaklaşan ramazan ayı içerisinde yine daha önceki yıllarda olduğu gibi mahalle konaklarımızda mukabelelerimiz devam edecek."

Kaynak: AA / Güncel

Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title