Haberler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, Ankara'da esnaf ziyaretinde bulundu Açıklaması

Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Taksilerimizin, dolmuşlarımızın, otobüslerimizin mülkiyet haklarını geriye doğru düzenleme yaparak güvence altına alacağız. Yasal çalışmamız yapılmıştır.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Taksilerimizin, dolmuşlarımızın, otobüslerimizin mülkiyet haklarını geriye doğru düzenleme yaparak güvence altına alacağız. Yasal çalışmamız yapılmıştır. Otobüsçü esnafımıza gelir desteğinde bir artış daha yapacağız. Ayrıca seçim sonrası ücretsiz taşıma konusunda da bir düzenleme yapmayı planlıyoruz." dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı ve Ankara Milletvekili Adayı Vedat Bilgin ile AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası ve Özel Halk Otobüsçüler Esnaf Odasını ziyaret etti.

Burada konuşan Bilgin, esnafa "Sizin sorunlarınızı çözmek bizim görevimiz." diyerek, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu seçim bir varlık, yokluk seçimidir. Herhangi bir seçime benzemiyor bu seçimler. Türkiye'nin düşmanı ABD, bu coğrafyayı parçalayıp bölmek için Irak'ta, Suriye'de silahlandırdığı bir katil sürüsü var. O sürüye karşı, ABD projesine karşı Türkiye'nin bağımsızlığını temsil eden Sayın Cumhurbaşkanı'mızdır. Onlarla ortak olan, koalisyon kuranlara karşı duran bir Cumhurbaşkanı'mız var. Bizim mücadelemiz Türkiye mücadelesidir. Gazi Mustafa Kemal Paşa nasıl Batı ve emperyalistlere karşı mücadele verip kazandıysa bugün de aynı mücadeleyi veren Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır."

"Mülkiyet haklarını geriye doğru düzenleme yaparak güvence altına alacağız"

Esnafın, Türkiye'nin kalkınması ve güçlenmesi için önemli olduğunu, bu kaynağın israf edilmeden geliştirilmesi gerektiğini ifade eden Bilgin, şunları kaydetti:

"Bunun için mülkiyet hakkı güvence altına alınacaktır. EYT'nin yarattığı mağduriyeti nasıl giderdiysek bu sorunu da gidereceğiz. Dolayısıyla taksilerimizin, dolmuşlarımızın, otobüslerimizin mülkiyet haklarını geriye doğru düzenleme yaparak güvence altına alacağız. Yasal çalışmamız yapılmıştır. Otobüsçü esnafımıza gelir desteğinde bir artış daha yapacağız. Ayrıca seçim sonrası ücretsiz taşıma konusunda da bir düzenleme yapmayı planlıyoruz. Yeni araç alımlarında sağlanan muafiyetlerden otobüsçü esnafımız da faydalanacak. Sigortalı işçi problemini de çözdük. 1 gün önceden yapılması planlanan müracaatlar 1 haftaya yayılacak. Bu da esnafımızın ceza yemesinin önüne geçecek."

Esnafın derdini ve sorununu çözme noktasındaki görevlerine vurgu yapan Bilgin, "Ayakta yolcu sorunu, dolmuşçu esnafımızın en büyük sorunudur. 11 artı 3'ü de bir kural haline getireceğiz. Bu düzenleme ile esnafımız daha rahat hareket edecek. Ayrıca dolmuşçu esnafımıza yeni araç alımında KDV muafiyeti yapılacak. Engelli rampası ile ilgili düzenlememizi de yapacağız, teknolojisi uygun olmayan araçların yenilenmesini sağlayarak uygun kredilerle esnafımızı destekleyeceğiz. Ayrıca şoförlerin sigortalı olma süresini 1 günden 1 haftaya yaydık. Hiçbir esnafımızın bunu suistimal etmeyeceğini biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Vedat Bilgin Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title