Haberler

Bursa-Yarım Asır Önce Mezun Oldukları Okulun Bahçesinde Buluştular -Hd

Bursa'nın tarihi okullarından Hocailyas İlkokulu'ndan yarım asır önce mezun olanlar ilk defa bir araya geldi.

Bursa'nın tarihi okullarından Hocailyas İlkokulu'ndan yarım asır önce mezun olanlar ilk defa bir araya geldi. Okul bahçesinde düzenlenen eski mezunların buluşmasında duygusal anlar yaşandı. Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde 550 yıllık geçmişi olan Hocailyas İlkokulun'dan 60'lı yıllarda mezun olanlar yıllar sonra okul bahçesinde buluştu. Hatıraların canlandığı buluşmada eski mezunlar, birbirleriyle hasret giderdiler. Kapalıçarşı esnafından Muhsin Özyıldırım'ın önderliğinde okul müdüresi Hülya Ayvaz ve Okul Aile Birliği Başkanı Elif Ateş'in desteğiyle yaklaşık 70 eski mezunun buluştuğu etkinlikte okulda yaşanan anılar tazelendi. Eski mezunlar arasında bulunan 1967 mezunu iş insanı Fahrettin Gülener, yaşıtlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını, bu buluşmaya katılabildiği için şanslı olduğunu söyledi. Hocailyas İlkokulu'ndan mezun olduğunu ve eski arkadaşlarını görmek, bir araya gelmek için önerisini okul müdüresi Hülya Ayvaz'a iletmesi üzerine bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Muhsin Özyıldırım, ilk defa toplandıklarını ve bunun geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini belirtti. Konuşmaların ardından hasret gideren eski mezunlar ikramın ardından her yıl Nisan ayının son cumratesi günü buluşmak üzere ayrıldılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title