Haberler

Bursa'nın "Genç Kur'an Muhafızı" Osmangazi'den

Güncelleme:

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa birincisi olan Afzal Hussein'i makamında ağırladı. Başkan Dündar, Okul Müdürü Mehmet Türkmen ile birlikte kendisini ziyaret eden Afzal Hussein'i yarışmadaki başarısından dolayı kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.
Osmangazi Belediyesi olarak Türkiye'nin en modern okullarından biri olan Uluslararası Murad Hüdavendigâr Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni Bursa'ya kazandırdıklarını belirten Dündar, "Türkiye'nin tek çatı altında inşa edilmiş en büyük okulu olan Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bu yıl 56 ülkeden 156 öğrenci öğrenim görüyor. Henüz ilk yılı olmasına rağmen, öğrencilerimizin öğretmenlerinin desteği ile geliştirdiği projelerden 4'ü TÜBİTAK'tan patent almaya hak kazandı. Türkiye'nin en önemli proje okullarından biri haline geldi. Son olarak okulumuzun hafızlık projesinde okuyan Hindistanlı öğrencimiz Afzal Hussein de Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasında birinci oldu. Kendisini ve öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Hüdavendigar Mustafa Dündar Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title