Haberler

Bursa Emniyeti' 19 Müdür Yardımcısının Görev Yeri Değişti

Güncelleme:

Bursa Emniyeti'inde görev değişiklikleri devam ediyor. Son olarak 19 müdür yardımcısının yerinin değiştirilmesiyle 300'e yakın polisin yeri değişti.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişiklikleri devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 19 müdür yardımcısının sorumluk alanlarında değişiklikler yapıldı.

300 POLİSİN YERİ DEĞİŞTİ

Emniyet görev yapan 19 müdür yardımcısının görev yerinin değiştirilmesinden sonra göre yeri değişen Emniyet Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ve polis memurlarının sayıları 300'e yaklaştı.

GÖREV DEĞİŞİMLERİ

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ersin Asayiş, Toplum Destekli Polislik, Olay Yeri İnceleme ve Yıldırım Emniyet Müdürlüğü'ne; Adnan Erdoğan, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ile Osmangazi Emniyet Müdürlüğü; Vehbi Karadağ, Terörle Mücadele, Foto Film Şube Müdürlükleri ile İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne; Adil Yıldız ise Bölge Trafik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne atandı.

GÖREV ALANLARI GENİŞLETİLDİ

Ayrıca düzenlemeye göre bazı emniyet müdür yardımcılarının görev alanları genişletildi. Gökhan Tuna Pasaport, Yabancılar Şube Müdürlüğü ile Harmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü; Ercan Tilki, Genel Disiplin Şube Müdürlüğü ile Büyükorhan İlçe Emniyet Müdürlüğü; Remzi Bayır, Eğitim ve Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü; Orhan Çağlayan, Çocuk, Ulaştırma Şube Müdürlüğü ile Gürsu İlçe Emniyet Müdürlüğü; Ahmet Pehlivan, Bütçe, İkmal Şube Müdürlüğü ile İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü; Ümit Özyürek, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Havaalanı; Ayhan Öztürk, Koruma, Hassas Koruma Şube Müdürlüğü ile Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü; İskender Çalışır Çevik Kuvvet, Spor Şube Müdürlüğü ile Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü; Himmet Özcan Polisevi, Kantin ve Keles İlçe Emniyet Müdürlüğü; Cüneyt Ünal, Güvenlik, EKKM Şube Müdürlüğü ve Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü; Mustafa Altınsu Tescil, Silah Ruhsat Şube Müdürlüğü ile Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü; Selami Öztürk, Bilgi Işlem, Muhabere Şube Müdürlüğü ile Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü; Abdullah Kaygusuz Basın Protokol Şube Müdürlüğü ile Orhaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü; Oktay Yıldız Sosyal Hizmetler, İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü ile Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü; Aydın Ergül Personel, Hukuk İşleri, Evrak Arşiv Şube müdürlükleri ile Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Adnan Erdoğan Osmangazi Karadağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title