Haberler

Bursa'da polise çarpıp kaçan şüpheli İstanbul'da yakalandı

Güncelleme:

BURSA'da uygulama yapan polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, kaçarken bir polis memuruna çarptı.

BURSA'da uygulama yapan polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, kaçarken bir polis memuruna çarptı. Polis memuru hastaneye kaldırılırken, şüpheli İstanbul'a kaçtı. Başakşehir'de trafik durdurularak yakalanan şüpheli silahla kendini aracına kilitledi. Polis, zor kullanarak etkisiz hale getirdiği şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Bursa'nın Nilüfer ilçesi çevre yolu üzerinde Görükle kavşağında meydana geldi. Uygulama yapan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Polis Timler Amirliği ekipleri, Bünyamin Dursun idaresindeki otomobile dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheli, polis memuru Z.Y.'ye (35) çarparak kaçtı. Diğer polislerin bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Z.Y.'yi Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Z.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda Plaka Tanıma Sistemi (PTS) üzerinden Dursun'un kullandığı aracı takip eden polis, şüphelinin İstanbul'a geldiğini belirledi. Bunun üzerine Bursa polisi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile iletişime geçti ve şüphelinin plakasını vererek aracın İstanbul'a geldiğini bildirdi. İhbar üzerine İstanbul polisi de şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda Dursun idaresindeki aracın Başakşehir TEM Otoyolu üzerinde olduğunu belirleyen ekipler, yolu trafiğe kapatarak şüphelinin kullandığı aracı durdurdu.  Şüpheli, araçtan inmemek için kapıları kapatarak elinde silahla direndi. Ekipler, şüpheliye zor kullanarak etkisiz hale getirip araçtan indirdi. Gözaltına alınan Dursun'la ilgili yapılan sorgulamada şüphelinin hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ayrıca 2 kere de çocuğun cinsel istismarı suçundan kaydı olduğu tespit edildi.

Öte yandan polis, Bünyamin Dursun'a 5. kez alkollü araç kullanmak ve sürücü belgesiz araç kullanmak suçlarından toplam 25 bin 521 lira para cezası kesti. Bünyamin Dursun'un işlemleri için emniyete götürülürken, kullandığı araç Yedi Emin Otoparkına çekildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title