Haberler

Bursa Aycı: THY Yolcuları Batman V Süperman: Adaletin Şafağında Filmini Bizim Uçaklarımızda...

Aycı: THY yolcuları Batman V Süperman: Adaletin Şafağında filmini bizim uçaklarımızda seyredecekler

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, sponsor oldukları Batman V Süperman: Adaletin Şafağı filminden çok olumlu geri dönüşler aldıklarını söyleyerek, "Biz bu filmi, kabin içi eğlence sisteminde dünyada ilk gösteren hava yolu olacağız. İlk defa THY yolcuları Batman V Süperman: Adaletin Şafağında filmini bizim uçaklarımızda seyredecekler. Böyle bir öncelik hakları var. Bu anlamda misafirlerimizi bu filmi seyretmeye davet ediyoruz" dedi.

Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, DHA'ya açıklamalar yaptı. Bu hafta vizyona giren, sponsorluğu yaptıkları Batman V Süperman: Adaletin Şafağı filminden çok olumlu geri dönüşler aldıklarını söyleyen Aycı, dünya çapında çok önemli olumlu tepkiler aldıklarını belirtti. Aycı, "Yolcularımızdan, misafirlerimizden bu filmin anısına yaptığımız, yolcularımıza içeride takdim ettiğimiz kitler, çantalar çok rağbet görüyor. Çocuklara verdiğimiz oyuncaklar çok rağbet görüyor. Yeni hazırladığımız Batman ve Süperman'li menülerimiz çok rağbet görüyor. Batman, Süperman logolu yine içeceklerimiz, sularımız çok rağbet görüyor. Tabi ki bu anlamda attığımız bu adımın markamız için son derece önemli getirileri oldu. Önümüzdeki günlerde de bu getiriler devam edecek" diye konuştu.

"ANLAMLI OLAN PROJELERDE YER ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Marka bilinirliliği ve marka hedeflerini gerçekleştirmek için anlamlı olan projelerde yer almaya devam edeceklerini vurgulayan Aycı, şunları söyledi:

"Bu anlamda Batman ve Süperman projesinde katkısı olan emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İş ortağımız Warner Bros'a çok teşekkür ediyorum. Zack Snyder harika bir yönetmen. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Muhteşem bir oyuncu kadrosu var. Özellikle Batman'i oynayan Ben Affleck'i ayrı bir yere koymak isterim. Tabi ki Süperman'i oynayan Henry Cavill çok önemli. Amy Adams, Diane Lane çok önemli oyuncular. Jesse Eisenberg çok önemli oyuncu inanılmaz bir cast var ve önemli bir bütçeli film. Bunda yer almak bize de markamıza önemli bir sinerji getirdi diye düşünüyorum. Hem onlar bizden yararlandı, hem de biz onlardan yararlandık. Umarım film, arzu ettiği hedeflere de ulaşır, gişede. Biz bu anlamda bu filmi kabin içi eğlence sisteminde dünyada ilk gösteren hava yolu olacağız. İlk defa THY yolcuları Batman V Süperman: Adaletin Şafağında filmini bizim uçaklarımızda seyredecekler. Böyle bir öncelik hakları var. Bu anlamda misafirlerimizi bu filmi seyretmeye davet ediyoruz."

'UMARIM 2016 DAHA KÖTÜ KAZALAR, SALDIRILAR GELMEDEN ATLATIRILIR"

Bombalama eylemlerinin dünyada tüm ülkeleri etkilediğine değinen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "Görüldüğü gibi çoklu saldırılar oluyor. Bütün dünyada oluyor. Ülkemizle sınırlı değil. Büyük bir üzüntü içindeyiz, dünyada da ülkemizde de meydana gelen bu olaylarla ilgili ama işimizle, görevimizle ilgili arkadaşlarımızla tedbirlerimiz üzerinde çalışıyoruz. Uluslararası paydaşlarla da, ülkemizdeki bu konudaki paydaşlarla da yakın bir işbirliği içerisindeyiz. Umarım 2016 yılı bir şekilde daha kötü kazalar, belalar, başımıza saldırılar gelmeden atlatılır. Hepimizin başı sağ olsun. Hepimize geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamayız. Yaşamamamız için elimizden geleni yapıyoruz ama takdir edersiniz ki tüm dünyada şu an da önemli ölçüde bu konuda bir teyakkuz hali var. Bizde de var, her yerde var. Umarım ki 2016'yı iyi bir şekilde atlatırız, bu anlamda"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Uludağ Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title