Haberler

    Bundesliga'ya Kim Çıkacak?

    2.Bundesliga'da sezonun son hafta maçları pazar günü oynanacak.

    2. Bundesliga'da sezonun son hafta maçları pazar günü oynanacak. 34. haftanın dokuz karşılaşmasının da başlama saati 15.30. Köln, sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan edip Bundesliga'ya çıkmayı garantilemişti. Bundesliga'ya direkt yükselecek ikinci takımın hangisi olacağı ise pazar günü netleşecek. Bundesliga'ya yükselmek için Paderborn ile Union Berlin yarışıyor.

    Ligde ikinci sırada bulunan Paderborn'un 57, ikinci sıradaki Union Berlin'in 56 puanı bulunuyor. Paderborn deplasmanda Bochum ile oynayacak. Union Berlin de Bochum ile dış sahada karşı karşıya geliyor. Union Berlin'in Bundesilga'ya direkt çıkması için rakibini yenip, Paderborn'un puan kaybetmesini bekleyecek. Paderborn ise galip geldiği taktirde Union Berlin'in alacağı sonuç ne olursa olsun Bundesliga'ya yükselecek. İki takım galip geldikleri taktirde Paderborn direkt yükselecek, Union Berlin ise Stuttgart ile baraj maçları oynama hakkı elde edecek.

    Maç programı şöyle:

    Hamburg - Duisburg

    Bielefeld - Kiel

    Regensburg - Sandhausen

    Bochum - Union Berlin

    Darmstadt - Aue

    Heidenheim - Ingolstadt

    Dresden - Paderborn

    Fürth - St. Pauli

    Magdeburg - Köln

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Union Berlin Bundesliga Köln Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title