Haberler

Bülent Arınç'ın Gökçek'e Verdiği Cevap Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için söylediği ağır sözler sosyal medyayı salladı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası gazetecilere yaptığı açıklama sosyal medyada geniş yer buldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNÜN KONUSU OLDU

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisini istifaya davet etmesine yönelik sözlerine, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarla yanıt verdi. Bülent Arınç'ın, Melih Gökçek'e yönelik, sert eleştirileri, sosyal medyada günün konusu oldu.

İşte sosyal medyada Bülent Arınç'ın sözlerine yönelik yorumlar:

Amberin Zaman
Bülent Arınç hepimiz özlediğimiz cesareti sergiliyor.Bulutları delen güneş gibi.

Zafer Arapkirli
Bülent Arınç:
"Benim adım Bülent Arınç, tertemiz bir adamım.. Başkaları için bir şey diyemem.."

cüneyt özdemir
Bülent Arınç alttan alıyor ama geri adım atmıyor hatta 'akçeli işler' göndermesi ile bir adım daha öteye gidiyor... İpler kopmuş gibi...

fatih portakal
Sadece Arınç'ın konuşmasından bir bülten çıkar.

Ismail Kucukkaya
"Hiçbir akçeli işte benim ismim geçmez" dedi Arınç. Bu cümleyi kaydedin arkadaşlar.

FUAT BARAN
Bülent Arınç:
Kimlerin neler yaptığını biliyoruz..Gökçeğin isteği bellidir oğlunun MV olmasını istiyor @06melihgokcek

Gökhan Vots
Bülent Arınç: "Biliyorum ki Ahmet Hakan, Gökçek'ten çok daha haysiyetlidir, çok daha namusludur." Hadi Arınç'a da dava aç Gökçek.

Kanat Atkaya
Özetle Gökçek'e "demediğini bırakmadı" Arınç. Durduramıyor kendisini resmen!

Rüstem Batum
Arınç, madem namuslusun ve hırsızlıklardan bahsediyorsun neden 7 hazirana kadar partime zarar vermem diyorsun, halka zarar vermen daha mı iyi?

Hande Kuday
Arınç diyor ki: ben gidiyorum ama giderken de çok kelle götüreceğim.

Fatih Tezcan @fatihtezcan 8 dakika
Melih Gökçek'in istifa istemesi 'kişisel hesaplaşma' olarak anlaşılabileceği için yanlıştı ama B.Arınç'ın 'Haysiyetsiz' demesi, cinnettir.

Mahmut Tanal
AKP'de çatlak büyüyor

Tarık Toros
miadı dolmuş siyaset kendi defterini dürüyor, biz işimize odaklanalım, önümüze bakalım..

Aslı Aydıntaşbaş
Çok güçlü bir konuşma yapıyor Arınç. "Dava" vurgusu önemli...







Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Melih Gökçek Bülent Arınç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (90)

Sn Arınc sabretti...Mobil-IOS:

AKP ve ulke için sabretti,o sabrettikçe sırtlanlar şımardı!

99
0
yanıtYanıtla
yasinbozmobilWeb@haberler.com:

Akp gibi partiler gelip gecer sonsuza dek MHP

23
61
yanıtYanıtla
ugur:

bülent arınç melih gökçek e öyle bir yumruk salladıki tek hamlede nakavt etti ankarayı paralele parsel parsel sattı dedi. . bülent arınç yarın tayyip ile görüşür aramızdaki küçük sorunları hallettik der. olan melih gökçeke olur. zamansız öten horozun başını keserler.

13
23
yanıtYanıtla
SalihmobilWeb@haberler.com:

Akbaba lara gün doğdu

2
32
yanıtYanıtla
-Mobil-IOS:

Vijdanlı adammış şu arınç

29
3
yanıtYanıtla
CccmobilWeb@haberler.com:

Helal sana

31
1
yanıtYanıtla
ONLAR GAYRİ MÜSLÜM BİZ ÖZ MÜSLÜMAN:

BAKIN BAKIN YAN TARAFA İYİ BAKIN ÇILGIN PROFENİN DETAYLARI BELLİ OLDU DİYORLAR, HA HA HA KANAL İSTANBUL, BU ARADA ALT TARFTA BİR HABER VAR DEV PROJENİN JAPON MÜHENDİSİ HARAKİRİ YAPMIŞ, SADECE BİR HALAT YÜZÜNDEN, ŞİMDİ DÜŞÜNÜN BU OLAYLAR JAPONYADA OLSA NE CUMHURBAŞKANI NE BAŞBAKAN NE İKTİTAR VEKİLLERİ BİR TANE KALMAZ İNTİHAR EDERLERDİ, HATTA GÖREVİNİ VİJDANEN YAPAYAN BİR TANE HAKİM VE SAVÇI DA KALMAZ HEPSİ HARAKİRİ YAPARDI

30
2
yanıtYanıtla
seze:

bulent arinc bence daha durust bir insan

23
8
yanıtYanıtla
emekciMobil-ANDROID:

adamsin Bülent Arınç. Erdoğan dan sonra akp nin basina gecmeyi hakkeden temiz koca yürekli adam gibi adamsın

27
4
yanıtYanıtla
cemılmobilWeb@haberler.com:

Bulent arınç bunaktır onu sozlerı gecerlı degıldir yarın başka konuşur

3
27
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title