Haberler

Bu hafta ocak söndüren kripto paralar!

Güncelleme:

Kripto para piyasası son bir kaç gündür ciddi bir sallantı yaşıyor. Hatta Binance bazı coinlerin işlemlerini durdurdu.

Geçtiğimiz Mart ayının sonundan itibaren kripto para piyasasında büyük bir kriz yaşanıyor. Özellikle bu hafta içerisinde başlayan ani düşüşler sebebiyle piyasa yüz milyarlarca doların erimesine sebep oldu. Hatta bazı kaynaklara göre 1-2 trilyon dolarlık bir kayıp söz konusu olabilir. Peki en çok zarar ettiren kripto paralar hangileri oldu?

Binance, yüzde 99 değer kaybeden kripto parayı liste dışı bıraktı!

Bazı kripto para birimleri yüzde 99'a kadar değer kaybetti!

Aşağıda paylaştığımız listede bu hafta içerisinde en çok zarar eden kripto para birimlerini sıraladık. Şu anda bazılarının dibi gördükten sonra yukarı doğru yükselişe geçtiğini ve peş peşe yeşil mum diktiğini belirtelim.

Fakat anlık değerler her zaman çöküşün boyutunu yansıtmayabiliyor. Bu sebeple son günlerin en yüksek ve en düşük değerlerini de sizlerle paylaşıyoruz. Bu sayede en yüksekte alım yapan bir kişinin dibi gördüğünde yaşadığı zararı daha iyi görebiliriz.

BTC/BUSD : 40.040 dolar / 24.500 dolar

ETH/BUSD: 2.966 dolar / 1.633 dolar

BNB/BUSD: 413 dolar / 201 dolar

XRP/BUSD: 0.6573 dolar / 0.3204 dolar

ADA/BUSD: 0.9054 dolar / 03700 dolar

SOL/BUSD: 95 dolar / 34 dolar

DOGE/BUSD: 0.1377 dolar / 0.0629 dolar

SHIB/BUSD: 0.000021 dolar / 0.000008 dolar

AVAX/BUSD: 69.48 dolar / 21.54 dolar

MATIC/BUSD: 1.18 dolar / 0.45 dolar

VET/BUSD: 0.054 dolar / 0.022 dolar

LUNA: 119 dolar / 0.2 dolar (İşlemden kaldırıldı)

Kripto para ve Al-Sat işlemleri için yatırım tavsiyesi değildir.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi SDN Forum'da veya yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title