Haberler

Bozkurt Kaymakamı: 'Bozkurt merkezimizde bir damla su yok çok şükür'

Güncelleme:

Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinde en ağır hasarı alan Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi, yapılan yatırımlar sayesinde şiddetli sağanağı sorunsuz atlattı. Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı, 'Bozkurt merkezimizde bir damla su yok çok şükür' dedi.

Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı: "Bozkurt merkezimizde bir damla su yok çok şükür"

KASTAMONU - Batı Karadeniz'de 2021 yılında yaşanan sel felaketinde en ağır hasarı alan ve yeniden inşa edilen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi, yapılan yatırımlar sayesinde şiddetli sağanağı sorunsuz atlattı. Durumla ilgili açıklama yapan Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı, "Bozkurt merkezimizde bir damla su yok çok şükür" dedi.

Afet ve Durum Yönetimi Başkanlığı ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından "kırmızı" kod uyarısı yapılan Kastamonu'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sabah saatlerine kadar sürdü. Yağış Abana, Bozkurt, Çatalzeytin, Küre ve İnebolu ilçelerinde etkili oldu. 11 Ağustos 2021 tarihinde asrın felaketini yaşayan Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, yapılan alt ve üst yapı sayelerinde hiçbir sorun yaşanmadı. İlçede metrekareye 118,5 kilogram yağış düşmesine rağmen herhangi bir aksaklık yaşanmadı.

"Bozkurt'ta kot altındaki birkaç spesifik yerin dışında bir sıkıntımız yok"

Konuyla ilgili açıklama yapan Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı, "Bozkurt merkezimizde bir damla su yok çok şükür. Altyapı çok güzel çalıştı. Sadece kot altında birkaç yerde sıkıntı çıkmış olabilir. Ezine Çayında, duvarlarımız, köprülerimiz, bentlerimiz yerinde. Derenin genişlemesinin, 28 metreden 72 metreye genişlemesinin ne kadar önemli olduğunu ve gerekli olduğunu gördük. Allah devletimize zeval vermemiz. Çok yoğun bir yağış almamıza rağmen, Bozkurt'ta kot altındaki birkaç spesifik yerin dışında bir sıkıntımız yok" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title