Haberler

Bomba iddia: Murat Ongun'un başını Koç ailesi hakkında yazdıkları mı yedi?

Güncelleme:

İBB Sözcüsü Murat Ongun'un görevden alınmasının yankıları sürerken, konuyla ilgili ortaya ciddi bir iddia atıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Twitter hesabından Ali Koç'a yönelik yaptığı paylaşımın, aslında Ongun tarafından yapıldığı öne sürüldü. Bu olay sonrası İmamoğlu'nun Koç'tan özür dilediği ve hemen sonrasında da İBB sözcülük birimini kapattığı öne sürüldü.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yankı uyandıran Karadeniz turu, tartışmaları da beraberinde getirdi. Gezi sırasında çekilip daha sonra yayınlanan bir fotoğrafta, İmamoğlu'nun gazeteciler Nagehan Alçı, Ertuğrul Özkök gibi isimlerle poz vermesinin ardından, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un gazeteci İsmail Küçükkaya aracılığıyla yaptığı açıklaması çok konuşuldu.

SÖZCÜLÜK BİRİMİNİ KAPATTI

Küçükkaya, Ongun'un, "Biz o tartışmaları önemsemiyoruz. Topu topu 200-300 kişinin kendi aralarındaki yorumlarıdır. Nagehan Alçı o bölgede çok seviliyor. Biz fotoğrafın bütününe bakıyoruz" dediğini aktardı. Fotoğrafla başlayan tartışma bu açıklamayla alevlenirken, süreç İmamoğlu'nun göreve geldikten sonra oluşturduğu basın sözcülüğü makamını kapatmasına kadar geldi.

Bomba iddia! Murat Ongun'un başını Koç ailesi hakkında yazdıkları yedi

O TWEET'İ MURAT ONGUN MU ATTI?

Olayın yankıları sürerken konuyla ilgili ciddi bir iddia ortaya atıldı. Ekrem İmamoğlu'nun İBB Sözcülüğü birimini kapatmak zorunda bırakan olayın arkasında, kendi hesabından Murat Ongun tarafından atılan Koç ailesi tweeti olduğu iddia edildi. İmamoğlu'nun Koç'a yönelik paylaşımında, "Koç Grubu YK BV. Ali Koç'un açıklamasını dinledim. 'İmamoğlu Koç Ailesi'nin Projesidir' komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe'nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi'ne zarar vermemesi dileğiyle" ifadeleri yer almıştı. Ongun tarafından atıldığı öne sürülen tweet'ten birkaç gün sonra İmamoğlu'nun, Ali Koç'u bizzat ziyaret edip özür dilediği söylentileri dillendirilmişti. Kulislerde Ongun'un görevden alınmasının bu olay sonrası gündeme alındığı, hatta Koç'un İmamoğlu'na bunu şart koştuğu konuşuldu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title