Haberler

Boğaz'da Acı Bekleyiş 5. Gününde

Beşiktaş, Arnavutköy sahilinde Cumartesi günü denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Beşiktaş, Arnavutköy sahilinde Cumartesi günü denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları devam ediyor. Sahil Güvenlik ve Deniz polisinin arama çalışmalarınından henüz bir sonuç alınamadı.

Arnavutköy sahilinde denize giren ve akıntıya kapılarak gözden kaybolan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları 5. gününde. Ekipler deniz altındaki aramalara son verdi.  Deniz altında balık adamlarla yapılan arama çalışmaları yerini deniz yüzeyinde yapılan yüzeysel aramaya bıraktı.

BABA MEMDUH YILDIRIM: DENİZALTI ÇALIŞMASI BİTTİ. DENİZ YÜZEYİNDEN ARAMA YAPILIYOR

Furkan Yıldırım'ın ı babası Memduh Yıldırım " Çocuğum kaybolalı 5 gün oldu. Şuan hiçbir gelişme yok. Ne yapacağımızı biz de bilmiyoruz. Zor durumdayız. Komutanımız bizi az önce bilgilendirdi. 'Yeraltı çalışmaları bitti. Yüzeysel araştırma yapıyoruz' dedi.Yüzeysel araştırma da cesedin su yüzüne çıkıp bulunması. Cesedin nereden çıkacağı da bilinmiyor. Mudanya'dan, Adalar'dan çıkabilir deniyor. Bunun için devletimizden kapsamlı bir arama bekliyoruz.Biran önce benim çocuğum bulunsun" dedi.

ANNE KEZBAN YILDIRIM: TEK İSTEĞİM EVLADIMIN BULUNMASI

Ayakta durmakta güçlük çeken anne Kezban Yıldırım "Beş gündür burada bekliyoruz. Yetkililerden daha yoğun çalışmalarını istiyoruz. Evladımızı bekliyoruz. Eve gidemiyoruz. Ben evladım olmadan eve gitmek istemiyorum. Onu bulsunlar.Tek istediğim o. Çok bir şey mi istiyorum?" diye konuştu.

Furkan Yıldırım'ın ailesi, yakınları ve arkadaşları Arnavutköy sahilindeki bekleyişlerini sürdürüyor.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kezban Yıldırım Furkan Yıldırım Arnavutköy Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title