Haberler

Bodrum Tanıtım Tır'ı Diyarbakır'da

TÜRKİYE'nin iç turizmini canlandırmak için 'Bodrum sizi çağırıyor' sloganıyla yurt gezisine çıkarılan Bodrum Tanıtım TIR'ı, 30 bağlantı noktasından Diyarbakır'a geldi.

TÜRKİYE'nin iç turizmini canlandırmak için ' Bodrum sizi çağırıyor' sloganıyla yurt gezisine çıkarılan Bodrum Tanıtım TIR'ı, 30 bağlantı noktasından Diyarbakır'a geldi. TIR'da ziyaretçilere Bodrum ile ilgili tarihi ve turstik tanıtım yapıldı.

Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediyesi'nin organizasyonuyla yurt gezisine çıkarılan 'Bodrum Tanıtım TIR'ı Diyarbakır'a geldi. Şeyh Said Meydanı'na kurulan tanıtım TIR'ında Bodrum'un simgesi begonviller ile mavi beyaz Bodrum evleriyle donatılan TIR, Diyarbakırlılar'dan büyük ilgi gördü. Bodrum tabloları, 3 boyutlu Bodrum tanıtım filmi, resim sergisi, mandalina gazozu, kolonyası ve lokumu gibi Bodrum'un yerel tatları ziyaretçilere tanıtıldı. Bodrum tanıtım TIR'ının uğradığı 22'nci il olan Diyarbakır, bugün kentten ayrılacak. Bodrum Tanıtım TIR'ı Koordinatörü Fikret Hıdır, dolaşacakları 30 noktadan Diyarbakır'da gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, şöyle dedi:

"Bu proje eşsiz Bodrum konseptinde Bodrum'un Anadolu halkı ile buluşma projesi. Diyarbakır 22'inci ilimiz. Toplam 30 ili dolaşacağız. Anadolu halkı Bodrum'a inanılmaz ilgi gösteriyor ve çok seviyor. Biz de Anadolu halkını seviyoruz. Her sıkıntımızda, sıkıştığımızda Anadolu halkı Bodrum'a ilgi göstererek Bodrum'un ayakta kalmasını sağladı. Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon bu nedenle Anadolu halkına teşekkür etmek ve onlarla bir arada olabilmek için böyle bir proje hayata geçirdi. Projeye birçok kurum destek veriyor. Bodrum Kaymakamlığı himayesinde çıktık yola."

- Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title